Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали водія авто, який створював аварійну ситуацію на дорозі та намагався втекти до іншої області
Опубліковано 08 квітня 2021 року о 10:19

Водій авто ВАЗ, попередньо перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння, створював аварійну ситуацію на дорозі та не виконував вимогу поліцейських зупинитися. На підставі ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію» правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю по колесах автівки та затримали зловмисника спільно з колегами з Дніпропетровської області.

Подія сталася 7 квітня близько першої години ночі.

Водій авто поблизу смт. Шевченко створював аварійну ситуацію на дорозі, рухаючись на великій швидкості. Внаслідок чого зіткнувся з іншим автомобілем, який рухався у попутному напрямку, але не зупинився і поїхав з місця події. На вимогу співробітників сектору реагування патрульної поліції Покровська зупинитись чоловік не реагував.

Поліцейські з увімкненими спец сигналами намагалися затримати втікача.

В ході переслідування правоохоронці здійснили декілька попереджувальних пострілів, але порушник не зупинявся та своїми діями створював загрозу життю та здоров'ю інших учасників дорожнього руху.

Тому, на підставі ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію», поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю, здійснивши декілька пострілів по колесах транспортного засобу.

У взаємодії з колегами Дніпропетровської області правопорушник був затриманийу м. Павлоград.

Втікачем виявився 43-річний мешканець м. Сєвєродонецьк Луганської області. Водій був направлений на проходження медичного огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Наразі відносно втікача поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 
Покровське районне управління поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux