Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Напередодні фестивалю MRPL City 2018 в Маріуполі з’явиться туристична поліція
Опубліковано 30 липня 2018 року о 18:06

Всього на охорону громадського порядку під час фестивалю щодня заступатимуть понад 700 поліцейських. Заходи безпеки та розстановку сил обговорили сьогодні під час наради в Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області правоохоронці та організатори MRPL City 2018.

Вже у п’ятницю, 3 серпня, в Маріуполі на пляжі Піщаний стартує триденний музичний фестиваль MRPL City 2018. За словами організаторів, цього року він стане більш масштабним: у кожен фестивальний день очікується до 20 тисяч відвідувачів.

Поліція Донеччини готова забезпечити публічну безпеку під час масштабного музичного свята. Начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин повідомив, що поліцейські використовуватимуть успішний досвід проведення минулорічного фестивалю, а також буде впроваджено нові проекти.

«Наше завдання - організувати роботу так, щоб не допустити порушень публічної безпеки, вчинення злочинів, забезпечити святковий настрій для тисяч гостей. Одне з нововведень спільно з місцевою владою - запуск в Маріуполі туристичної поліції, яка приступить до своїх обов’язків напередодні фестивалю», - зазначив Микола Семенишин.

Крім того, в цьому році на фестивалі вперше працюватимуть поліцейські «ластівки», які володіють жестовою мовою та надаватимуть допомогу людям з вадами слуху та мовлення.

Загалом про безпеку відвідувачів дбатимуть понад 700 співробітників поліції, в тому числі патрульна поліція та придані сили з різних районів області. Додатково будуть задіяні військовослужбовці Національної гвардії, працівники СБУ, ДСНС.

Як і минулого року, на вході працюватимуть рамки-металодетектори, а поліцейські здійснюватимуть зовнішній огляд, щоб запобігти пронесенню вибухових та інших небезпечних предметів.

Місце проведення фестивалю кілька разів на день буде обстежуватися вибухотехніками та кінологами, а співробітники поліції цілодобово чергуватимуть як зовні, так і зсередини.

Ще одна новація цього року - на масовому заході працюватимуть 12 груп поліції діалогу для попередження конфліктів і порушень публічної безпеки.

Весь квартал, наближений до Піщаного, буде перекритий пішими та мобільними патрулями, з моря за правопорядком стежитиме катер водної поліції. Крім того, охорону громадського порядку буде посилено по всьому місту.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux