Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Одне з фундаментальних завдань, над яким працює МВС та Комітет ВР, – це розбудова безпеки та довіри громадян», - Андрій Осадчук
Опубліковано 16 вересня 2021 року о 12:37

Про це заявив перший заступник голови Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності сьогодні, 16 вересня, під час робочого засідання з Консультативною місією ЄС за участі керівництва поліції Донеччини щодо попередження злочинності в регіоні.

Робоча зустріч пройшла у креативному хабі «Відкрита поліція». В обговоренні актуальних питань підвищення рівня безпеки в області взяли участь представники Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності, Консультативної місії ЄС, керівництво поліції Донеччини, облдержадміністрації, міської ради м. Маріуполь, представники прокуратури, суду, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби, Нацгвардії, Донецького державного університету внутрішніх справ та громадських організацій.

«Серед головних завдань народних депутатів – бути фізично присутніми в регіонах України, спілкуватися з посадовцями і простими людьми. Комітет Ради з питань правоохоронної діяльності приїхав сюди, щоб побачити на власні очі, що тут відбувається, зрозуміти потреби і пріоритети Донеччини», - сказав перший заступник голови Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Андрій Осадчук.

Окрім того, нардеп підкреслив, що спільним завданням є максимальна консолідація зусиль для захисту регіону, розбудова безпеки та довіри громадян.

«Вірю, що візит Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності на Донеччину, якій організувала Консультативна місія ЄС, дасть народним депутатам чіткіше уявлення про те, що відбувається на місцях і створить можливості для діалогу. Це посилить зворотній зв'язок для Донеччини: розширить можливості для обговорення місцевих потреб та проблем, які, сподіваємось, знайдуть відображення у законодавчих процесах Верховної Ради та рішеннях центральних органів влади», - сказав заступник голови КМЄС Фредрік Весслау.

Т.в.о. начальника поліції Донеччини Артем Кисько висловив подяку за співпрацю та підтримку представникам КМЄС, облдержадміністрації, міської ради та зазначив, що спільними зусиллями в регіоні було реалізовано ряд важливих безпекових проєктів.

У своїй роботі поліція Донеччини орієнтується на потреби громад, які долучаються до створення безпечного середовища.

Під час робочого засідання Андрій Осадчук підкреслив високий рівень довіри маріупольців до поліції та впровадження інтелектуальної системи відеоспостереження як безпекового інструменту високого рівні, що дає змогу знизити рівень злочинності в регіоні.

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux