Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські розкрили жорстоке вбивство жінки в Дружківці
Опубліковано 04 серпня 2018 року о 10:42

21-річний хлопець познайомився на вулиці з 49-річною жінкою, а коли вона відмовилася йти з ним – заманив у безлюдне місце та забив на смерть. Жодна ниточка не пов’язувала вбивцю з жертвою, однак розшуковцям вдалося встановити та затримати підозрюваного. А допомогла людська небайдужість та вміння оперативників по дрібних деталях розкрити правду.

2 серпня о 6.30 ранку до чергової частини Дружківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що біля гаражного кооперативу було знайдено труп жінки зі слідами насильницької смерті. В результаті першочергових заходів її особу було встановлено – це була місцева мешканка 1969 року народження.

Над розкриттям злочину працювала співробітники управління карного розшуку області спільно з поліцією Дружківки та Краматорська.

Поліцейські ретельно обстежили місце скоєння злочину, зібрали речові докази та обійшли помешкання громадян навколишніх будинків та за місцем мешкання потерпілої. Відпрацювали коло знайомих жінки.

Під час встановлення особи вбитої поліцейські попросили допомоги в населення через соцмережі. Відгукнулися двоє громадян, які бачили жінку в цей день. Саме завдяки їх показам розшуковцям вдалося вирахувати та викрити вбивцю.

Ним виявився місцевий житель 1996 року народження. Зловмисник зізнався, що випадково зустрівся з жінкою на вулиці пізньої ночі. Під час розмови, коли вона відмовилась іти з ним далі, спалахнула сварка. Тоді хлопець заманив жертву у безлюдне місто та почав бити. Від чисельних ударів руками та ногами по голові і тілу вона померла на місці.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом слідчими Дружківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.

Дружківське відділення
Краматорського відділу поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux