Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання Покровська
Опубліковано 05 вересня 2020 року о 10:40

Затримання розшукуваних правопорушників, вилучення наркотичних речовин та припинення  ряду адміністративних правопорушень – результати відпрацювання, яке проводилося за наказом керівництва поліції Донеччини та командувача операції Об’єднаних сил.

Понад 100 правоохоронців, серед яких - працівники Головного управління Нацполіції  та управління патрульної поліції в Донецькій області, співробітники Покровського відділу поліції, додані сили з інших областей та Національної гвардії України, були задіяні для проведення спецзаходів у піших та автомобільних патрулях. Комплекс превентивних заходів був спрямований на стабілізацію криміногенної ситуації у населеному пункті, попередження  та розкриття злочинів, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також виявлення осіб, причетних до діяльності незаконних збройних формувань.

За підсумками проведених заходів поліцейські перевірили понад 1200  осіб та близько 200 транспортних засобів.

Під час спецзаходів правоохоронці викрили двох чоловіків, які перебували у розшуку за скоєння кримінальних злочинів, а також місцевого мешканця, який є  ймовірним інформатором ДНР.

Під час відпрацювання поліцейські задокументували два факти незаконного зберігання наркотичних речовин та факт перевезення зброї без відповідних документів, також  виявили мобільний телефон, який значився у розшуку.

За порушення норм дозвільної системи співробітники поліції склали 7 адміністративних протоколів, а загалом перевірили  за місцем мешкання  75 власників зброї.

Правоохоронці приділили значну увагу дотриманню водіями правил дорожнього руху. Під час відпрацювання поліцейські склали 15 адмінпротоколів за порушення ПДР, серед яких один матеріал складено відносно водія, який  перебував за кермом у стані алкогольного  сп’яніння.

Працівники ювенальної превенції перевіряли родини, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також зустрілися з дітьми, які неодноразово покидали власні домівки та провели з ними профілактичні бесіди. За результатами перевірок поліцейські склали 4 адміністративні протоколи.

 

Покровський відділ поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux