Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На пішохідному переході в Дружківці травмовано чоловіка
Опубліковано 08 листопада 2018 року о 15:51

В наслідок ДТП пішохід отримав травми голови, забій ключиці та перелам руки. За даним фактом поліцією розпочато досудове розслідування.

7 листопада до чергової частини Дружківського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вул. О.Тихого та вул. Вільямса. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції та співробітники сектору реагування патрульної поліції.

За попередньою інформацією, рухаючись вздовж дороги на автомобілі «ГАЗ – 330202», 54-річний водій скоїв наїзд на пішохода, який перетинав дорогу по пішохідному переходу. В результаті потерпілий 1990 року народження отримав травми та перелам. Його доставлено до лікарні.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Проводиться подальша перевірка.

Загалом з початку року на території обслуговування Дружківського відділення поліції трапилось 51 ДТП з них 10 з постраждалими, в яких 4 особи загинуло та 6 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Головною причиною скоєння таких ДТП є порушення водіями правил маневрування та безпечної швидкості руху.

Крім того у рамках превентивних заходів працівниками СРПП виявлено 1923 порушення в сфері безпеки дорожнього руху, з них 172 протоколи за ст. 130 кодексу України про адміністративні правопорушення «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».

У зв’язку з цим правоохоронці вкотре закликають водії неухильно дотримуватись правил дорожнього руху України, не допускати керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, додержуватись швидкісного режиму, правил проїзду перехресть, правил обгону та безпечного керування транспортом у темну пору року.

Дружківське відділення
Краматорського відділу
поліції Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux