Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
375 першокурсників Донецького державного університету внутрішніх справ склали присягу працівника Національної поліції
Опубліковано 14 жовтня 2021 року о 12:47

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисників та захисниць України, курсанти з 17 областей присягнули на вірність українському народу. З приєднанням до великої поліцейської родини першокурсників привітала заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

Урочистий захід відбувся на площі Свободи у Маріуполі. Хлопці та дівчата вперше одягнули поліцейські жетони та урочисто пообіцяли захищати свій народ і Закон.

Навчатись і служити з честю побажала майбутнім правоохоронцям заступниця глави МВС Катерина Павліченко, яка передала вітання від міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського.

«Віднині на вас – висока відповідальність. З цієї миті ви стаєте на захист найціннішого, що є в демократичній державі, – прав і свобод людини і громадянина. Успіх завтра залежить від вашого навчання сьогодні. Будьте гідні високого звання поліцейського, назавжди пам’ятайте слова присяги, які ви сьогодні промовили», - зазначила Катерина Павліченко.

Участь у церемонії складання присяги взяли т.в.о. начальника Головного управління поліції в Донецькій області Артем Кисько, голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, ректор Донецького державного університету внутрішніх справ Сергій Вітвіцький, голова Маріупольської міської ради Вадим Бойченко, командир 12-ої бригади оперативного призначення ім. Дмитра Вишневецького Національної гвардії Денис Шлега, очільник Регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу в Маріуполі Мартін Кулішек, батьки та друзі першокурсників.

«Ви взяли на себе новий, важливий обов’язок. Ми як старше покоління правоохоронців пишаємося вами та вашим вибором. Я знаю, що кожен з вас є справжнім патріотом. Тому живіть і служіть із Україною в серці, бажаю вам усім успіхів. Слава Україні!», - звернувся до курсантів Артем Кисько.

Загалом сьогодні в ДонДУВС навчається понад 3000 здобувачів вищої освіти з 20 областей країни.

Під час заходу курсанти та працівники університету отримали нагороди: спеціальні звання поліції та заохочувальні відзнаки.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux