Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Донеччини запрошує долучитися до благодійного забігу в Маріуполі
Опубліковано 26 серпня 2020 року о 09:31

28 серпня о 19:00 запрошуємо усіх охочих взяти участь у благодійному забігу в підтримку родини правоохоронців Зеленських з міста Бахмут та їх десятимісячного сина Єлисея. Кожен день хлопчик веде боротьбу з тяжкою хворобою. Підтримаємо маленького борця за життя. До речі, долучитися можливо з будь-якої точки нашої країни і навіть, приєднатися в режимі онлайн.


У два місяці маленькому синові оперуповноважених Бахмутської поліції Олександра та Карини Зеленських лікарі встановили страшний діагноз – СМА 1 типу (спинальна м’язова атрофія 1 типу). Захворювання спричинено генетичним дефектом, кожен день у маленького Єлисея поступово атрофуються м’язи. Хлопчик намагається мужньо виносити усі процедури, щоб бути здоровим та дихати на повні груди. Але вилікуватись на сто відсотків можливо тільки 1 уколом – Золгенсма, вартість якого становить 2 234 031 доларів США. Це непідйомна сума для родини Зеленських, але ми віримо, що об’єднавшись,  зможемо допомогти маленькому хлопчику жити повноцінним життям.

Приєднатись до благодійного забігу може кожен. 28 серпня о 19:00 розпочнемо нашу дистанцію на підтримку нашого маленького героя, від пам’ятника Воїнам Визволителям  у Приморському парку. Далі учасники діляться на дві групи, обираючи комфортну для себе дистанцію від 1 до 5 км. Неважливо прийти до фінішу першим, адже наша мета - допомога Єлисею, а не особисті рекорди.

Благодійна акція буде здійснюватися з дотримуванням усіх вимог карантину. Соціальна дистанція між учасниками та маска - обов'язкові правила сучасних забігів. Відстань між спортсменами повинна бути 1,5 метра.

Реєстрація на забіг безкоштовна, але кожен учасник має можливість надіслати посильну допомогу родині маленького Єлисея на картку. Зареєструватися можливо за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/1wa16cBdNLjhj2I42gc9pFI9r3RMkA2y6vEOvUyOIb1M/viewform?edit_requested=true&edit_requested=true

Також, є змога долучитися до благодійного забігу з будь-якої точки нашої країни та приєднатись в онлайн режимі. Для цього необхідно перерахувати кошти (будь-яку суму) на рахунок батьків хлопчика, вийти 28 серпня на пробіжку та викласти в сторіс фото з хештегом #врятуйЄлисея.

Реквізити для допомоги:

4149-4391-0487-8974 ЗЕЛЕНСЬКА КАРІНА
4149-4390-4261-8177 ЗЕЛЕНСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР

Приєднуйся, ми зможемо допомогти Єлисею разом!

 

Відділ комунікації поліції
Донецькій області
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux