Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Бахмутські поліцейські поадресно доставляють продукти в ті райони, до яких ніхто більше дістатися не в змозі
Опубліковано 24 жовтня 2022 року о 11:39

Люди живуть під постійними обстрілами, у жахливих умовах та самотужки не можуть дістатися пункту видачі гуманітарної допомоги. Попри постійні обстріли, правоохоронці залишаються на своїх робочих місцях та піклуються про мешканців, які все ще не наважились на евакуацію.

Наразі Бахмут перебуває під постійним ворожим вогнем. Російська війська б’ють по населеному пункту з ракетних систем та артилерії. Незважаючи на смертельну небезпеку, в місті все ще залишаються люди - переважно це пенсіонери. Так ж ситуація і у Бахмутському районі.

Аби допомогти громадянам, поліція продовжує працювати в режимі 24 на 7. Правоохоронці документують злочини окупантів, протидіють мародерству та вирішують гуманітарні питання жителів.

Щодня поліцейські супроводжують перевезення соціальних виплат і гуманітарних вантажів, а також контролюють безпеку в пунктах роздачі. Цього тижня пенсії доставили до Званівської громади. Тут пенсіонери не отримували виплат 4 місяці.

«Останній раз пенсію я отримала в червні місяці. Ось сьогодні, дякуючи поліції та військовій адміністрації, виплатили борг. Дякуємо хлопцям, що вони про нас піклуються», - каже місцева мешканка.

Охорону громадського порядку під час видачі грошей здійснюють співробітники Бахмутського райвідділу поліції. Правоохоронці стежать за ситуацією: якщо є небезпека, людей заводять в укриття.

Крім того, поліцейські поадресно розвозять продукти харчування літнім людям, які проживають в районах під постійними обстрілами. Саме люди похилого віку найбільше чекають на поліцейських, адже тільки з їх допомогою вони отримують необхідні ліки, продукти, воду та засоби гігієни.

«Світла немає, води немає, газу теж немає. Вранці сидимо в квартирах, в обід готуємо їжу на вулиці, а ввечері спускаємося ночувати у підвал. Ліки, воду та їжу нам привозять поліцейські. Дякуємо, що не кидають нас! Хай їх господь береже!», - говорять пенсіонери.

До останньої можливості поліція й надалі допомагатиме людям безпечно отримувати гуманітарну допомогу, соціальні виплати та пенсії. Проте найкращим рішенням є евакуюватися із зони обстрілів. Якщо у вас є бажання виїхати до більш безпечних регіонів або отримати будь-яку іншу допомогу, звертайтеся до Бахмутського районного відділу поліції за номером 050-473-30-55.


Відділ комунікації поліції

Донецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux