Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Бахмуті запрацював оновлений блокпост
Опубліковано 20 жовтня 2018 року о 19:31

Об’єкт забезпечений сучасними технічними засобами та інфраструктурою для підвищення рівня безпеки та зручності громадян, які його перетинають. Результати реконструкції проінспектували командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв та заступник командувача, заступник Голови Нацполіції Костянтин Бушуєв.

Блокпост розташований на трасі Київ-Харків-Довжанський на виїзді з Бахмута. Щодня крізь нього проходить близько тисячі громадян, 300 автомобілів.

На стоп-контролі цілодобово несуть службу працівники Бахмутського відділу поліції та придані сили поліцейських з Рівненської області.

Про результати модернізації об’єкту доповів заступник начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області Павло Алєксєєнко.

На блокпості збудовані робочі модулі для проходження перевірки громадянами, які утеплені, оснащені комп’ютерною технікою та всіма необхідними комунікаціями. Блокпост укріплений захисними спорудами, облаштовані зручні місця для очікування громадян та проживання поліцейських.

На оснащення поліції надійшли також технічні новинки - спеціальні прилади з камерами та функцією нічного бачення для обстеження транспортних засобів у важкодоступних місцях.

За словами Костянтина Бушуєва, який курирує роботу Нацполіції в рамках операції Об’єднаних сил, блокпост забезпечений інфраструктурою, яка дозволяє громадянам не отримувати труднощів при перетині блокпосту і в той же час - забезпечити надійне перекриття для кримінального елементу.

«Наразі завершено реконструкцію блокпостів на території Луганської області, підходить до завершення ця робота і на Донеччині. Завдання Нацполіції рамках операції Об’єднаних сил - забезпечити безпеку і порядок в мирних містах Донецької та Луганської областей», - зазначив заступник командувача Об’єднаними силами.

Командувач Об’єднаними силами Сергій Наєв відзначив, що наразі поліцейські мають всі умови та повноваження для того, щоб якісно виконувати завдання на блокпостах.

«Переобладнання блокпостів спрямоване на покращення надання громадянам поліцейських послуг та не допустити будь-яких порушень закону. Сьогодні ми служимо та захищаємо пліч-о-пліч та разом переможемо», - підкреслив Сергій Наєв.

Нагадаємо, раніше на Донеччині було відкрито ще два оновлені блокпости у Покровському районі та місті Селидове.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux