Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Дільничний інспектор Покровського відділу поліції Станіслав Сапон очолив трійку переможців у всеукраїнських спортивних змаганнях
Опубліковано 09 жовтня 2018 року о 15:08

Минулої неділі майстер спорту по жиму штанги лежачи та майстер спорту по становій тязі – співробітник Покровського відділу поліції Станіслав Сапон виборов перше місце у змаганнях Відкритого кубку ВПА України з пауерліфтингу і став на крок ближче до своєї мрії - майстра спорту міжнародного класу.

6 років тому Станіслав Сапон розпочав свою службу у Покровському відділі поліції. Спочатку він був співробітником патрульно-постової служби, а згодом молодого спеціаліста перевели на посаду дільничного офіцера, де, як зізнається Стас, він і знайшов себе. Дільничний має широке коло функціональних обов’язків – від профілактичної роботи до розкриття злочинів. Крім того, правоохоронець має знайти особливий підхід до кожної людини, що мешкає на території обслуговування, зуміти вислухати та прийти на допомогу у вирішенні проблем. Це поліцейському вдається. Бо вже і в колективі зарекомендував себе як відповідальний колега, і довіру в мешканців дільниці завоював.

Також Станіслав встигає приділити увагу і захопленню всього життя – спорту, якому присвятив багато років. Спочатку хлопець відвідував секцію боксу і мав на своєму рахунку чимало перемог, але потім захопився пауерліфтингом і зрозумів, що саме цей силовий вид спорту вдається йому найкраще. Про це свідчать здобуті звання: майстер спорту по жиму штанги лежачи, майстер спорту по становій тязі та кандидат у майстри спорту з пауерліфтингу. Наразі Станіслав не тільки сам постійно тренується, а й допомагає спортсменам-початківцям опановувати цей вид спорту та досягати значних спортивних успіхів.

Вдало поєднуючи роботу та спорт, дільничний офіцер поліції бере участь у змаганнях, на яких посідає призові міста.

Так, 7 жовтня в м. Дніпро відбувся відкритий кубок ВПА України з пауерліфтингу, становій тязі і жиму штанги лежачи, в якому взяли участь близько 100 спортсменів, серед яких і Станіслав Сапон - спортсмен з дитинства та правоохоронець за покликанням. У важких змаганнях поліцейський виборов призові місця.

«Для мене це був довгоочікуваний день. У першому підході я потиснув 165 кг, дві наступні спроби і вагу в 170 кг мені не скорилися, тому результатом я не зовсім задоволений. За підсумками змагань у ваговій категорії до 82,5 кг я зайняв 1 місце, а в абсолютній першості серед усіх учасників турніру - 3 місце. Тепер належить невеличкий перепочинок, аналіз і робота над помилками. І звісно, перемога у майбутніх турнірах»,- ділиться своїми емоціями дільничний офіцер Покровського відділу поліції Станіслав Сапон.

Покровський відділ поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux