Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Діти зі складною долею виграли конкурс від поліції Донеччини та стали «Гордістю республіки «Пілігрім»
Опубліковано 13 лютого 2018 року о 19:38

Поліцейські провели конкурс для вихованців маріупольського центру реабілітації «Республіка Пілігрім», які потрапили сюди з вулиці або з сімей, де про них не дбали. Завдання були не складними – добре вчитися, підтримувати порядок у кімнаті, допомагати оточуючим. За підсумком балів було обрано переможців, але в кінці на дітей чекав сюрприз – білети у центр дитячих розваг отримали всі учасники.

Участь у конкурсі взяли 20 дітей віком від 8 до 13 років. Два тижні вони змагалися за звання кращого в номінаціях «Розумник», «Охайний», «Праведний» та «Еталон».

Завдання конкурсу розроблялися у співпраці з педагогами центру реабілітації.

«Наша мета полягала в тому, аби дати дітям ті знання та вміння, які допоможуть в подальшому вибрати правильні життєві орієнтири, бути законослухняними громадянами нашої країни», - зазначив ініціатор конкурсу, начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції Донеччини Євген Вовк.

Діти демонстрували досягнення у навчанні, охайність та дисциплінованість, турботу про інших і прагнення до духовного зростання.

«До мене зверталися однолітки, щоб я вирішував їхні проблеми, в мене це добре виходило», - з гордістю каже Влад Анопа, який став переможцем в номінації «Правідний». Доброзичливий та турботливий хлопець показав неабиякий хист до комунікації з людьми і став для своїх друзів медіатором (посередником) у врегулюванні конфліктів. Сам того не знаючи, він втілив на практиці сучасні методи роботи в підлітковому середовищі.

Інші призові місця зайняли брат Владислава Михайло Анопа, Роман Зав’ялов та Михайло Голота. Переможці отримали від поліцейських дипломи та заслужені нагороди – білети у центр дитячих розваг. Але і тих, хто програв, не виявилося - компанію хлопцям склали всі діти, адже кожен взяв активну участь у конкурсі.

Батути, лабіринти, тарзанки та смаколики на десерт – день з поліцейськими підлітки запам’ятають надовго. Крім того, учасники отримали на згадку подарунки з символікою поліції Донеччини.

Дитяче свято було організоване за підтримки небайдужих жителів Києва, які побувавши у Маріуполі, вирішили підтримати малечу, що зростає хоча і в доброзичливій атмосфері, але без батьківського тепла.

 

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux