Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Волновахи знайшли та врятували мешканця сусідньої області, якого кілька днів шукали рідні
Опубліковано 14 січня 2022 року о 16:51

Нічого не повідомивши синові, літній мешканець Бердянська намагався пішки добратися до Донецька. На щастя, на четвертий день мандрівки його на трасі помітили поліцейські Волновахи та допомогли повернутися додому, до сім’ї.

30 грудня 2021 року 67-річній мешканець Бердянські пішов з дому, де проживав із сином.

Чоловік одразу звернувся по допомогу до місцевої поліції, аби знайти батька. Навіть організував самостійні пошуки, до яких залучив волонтерів. Минали дні, як і надія знайти родича живим. Адже батько заявника не залишив навіть записки та на зв’язок не виходив.

2 січня чоловіку зателефонували з Волноваського районного відділу поліції з радісною новиною – з батьком все добре, його знайшли.

Родина – уродженці Макіївки. До іншої області переїхали через бойові дії у рідному місті. Чоловік довгий час не міг покинути рідну домівку, проте через стан здоров’я довелося змінити місце проживання.

Так, того дня волноваські поліцейські, що у складі слідчо-оперативної групи їхали на виклик до прифронтового населеного пункту Андріївка, побачили чоловіка, який йшов пішки вздовж дороги. Правоохоронці зупинилися, аби підвезти людину. В ході розмови останній повідомив, що направляється до Донецька. Чоловік був розгублений та виснажений і розповів, що його підвозили небайдужі люди. Поліцейські встановили особу мандрівника та перевірити його за інформаційними підсистемами Національної поліції. Як виявилося, вже четвертий день його розшукують родичі в місті Бердянськ Запорізької області.

Правоохоронці надали розшукуваному всю необхідну допомогу та передали синові.

Чоловік висловив щирі слова вдячності дільничному офіцеру поліції Олександру Кухтіну, слідчому Івану Почекину та оперуповноваженому Владиславу Ванкончуку, які працюють в поліції Волновахи.

«Я дуже вдячний працівникам поліції за небайдужість та людяність. Завдяки ним з моїм батьком все добре і він знаходиться вдома разом із сім’єю», - пише вдячний мешканець Бердянська.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux