Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Два тяжких злочини поліцейські розкрили протягом години
Опубліковано 03 грудня 2018 року о 18:08

Оперативники за 15 хвилин затримали жительку Маріуполя, яка позбавила життя чоловіка та втекла, щоб уникнути покарання. А у Мирнограді чоловік притягується до відповідальності за замах на вбивство. З початку року на Донеччині розкриті майже всі тяжкі злочини проти особи.

На лінію 102 звернулася маріупольчанка та повідомила, що до неї по допомогу звернувся сусід із численними ножовими пораненнями. Потерпілого було доставлено до лікарні, де від отриманих травм він помер. Чоловіку було 28 років.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції.

Працюючи на місці злочину, розшуковці у перші хвилини встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилася 29-річна співмешканка жертви, яка втекла з місця злочину.

Встановлено, що під час вживання спиртних напоїв між співмешканцями сталася сварка. З метою помсти маріупольчанка взялася за кухонний ніж та завдала чоловікові 14 ножових поранень. Після цього жінка зібрала речі та сховалася.

Поліцейські розшукали підозрювану на одній з вулиць Маріуполя. Жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Знаряддя вбивства вилучено та направлено на експертизу.

А в Мирнограді зловмисник мало не вбив 39-річного чоловіка. 53-річний житель завітав у гості до колишньої дружини та її співмешканця. Спільне застілля переросло в сварку, під час якої гість двічі вдарив ножем свого суперника у груди.

Потерпілий вижив та знаходиться у лікарні, а затриманому правопорушнику загрожує позбавлення волі.

За фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» та ст. 15 ч.1 ст. 115 «Замах на умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, рівень розкриття вбивств на Донеччині за підсумками 10 місяців становить 90%, тяжких тілесних ушкоджень – 94%. Разом з тим, аби попередити тяжкі наслідки сімейних конфліктів, поліцейські проводять профілактичну кампанію проти домашнього насильства та перевіряють родини, що потрапили у складні життєві обставини.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux