Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Команди поліції Донеччини вибороли срібло серед силовиків на міжнародному онлайн-турнирі з сухого веслування
Опубліковано 31 січня 2022 року о 17:34

Змагання об’єднали 33 команди категорії «мілітарі», серед яких змагалися поліцейські. Жіноча команда «К 9» та збірна ГУНП зайняли другі місяця та подолали відстань майже у 1,4 кілометри за чотири хвилини.

Участь у третьому відкритому міжнародному турнирі з веслування на Concept 2, які відбулися 30 січня у Маріуполі, взяли 93 команди: більше 300 учасників з семи міст України. В режимі онлайн до змагань приєдналися спортсмени з чотирьох країн, зокрема, Німеччини та Естонії.

У категорії «мілітарі» змагалися поліцейські, прикордонники, рятувальники та курсанти ДонДУВС. Одразу п’ять збірних представили поліцію Донеччини, серед них – дві жіночі.

Заступник начальника ГУНП в Донецькій області Артем Кисько привітав всіх учасників змагань та відзначив, що вражений масштабністю заходу, який цього року об’єднав рекордну кількість представників силових відомств, зокрема, майбутніх поліцейських – курсантів провідного вишу.

Команди складалися з чотирьох учасників, кожен мав одну хвилину, аби довести свою силу та витримку.

Так, друге командне місце здобули поліцейські ГУНП в Донецькій області – «Спортивний клуб Поліції Донеччини». До її складу увійшли співробітники обласного главку, боєць підрозділу РПОП та дільничний Маріупольського управління поліції. За чотири хвилини правоохоронці подолали відстань у 1397 метри.

Кінологічний центр поліції Донеччини став одним з найактивнішим учасників та висунув три команди,одна з яких жіноча. Саме дівчата вибороли призове місце серед веслувальниць та вибороли срібло, здолавши 1294 метри. Гідні результати показали й команди чоловіків-кінологів, подолавши більшу відстань, ніж торік.

Олександр Лаврушко – співробітник Кінологічного центру, посів перше місце у своїй категорії. Поліцейський отримав бойове поранення під час оборони Дебальцевого. Завдяки нестримній волі та підтримці колег, правоохоронець повернувся на службу та спорту.

Вітаємо переможців та всіх учасників змагань!

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux