Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Донеччині виступили оркестри Національної поліції п’ятьох областей
Опубліковано 27 серпня 2018 року о 12:05

Вперше творчі колективи поліцейських Закарпатської, Хмельницької, Одеської, Київської та Донецької областей одночасно дали концерти в різних містах Донеччини. Представники поліції з різних частин держави з’їхалися на Схід, щоб підтримати жителів прифронтового регіону та привітати з Днем незалежності та Днем шахтаря. Оркестри Нацполіції подарували свято тисячам людей та довели, що Україна – єдина.

Святковий тур відбувся цими вихідними, 25-26 серпня на запрошення керівництва Національної поліції. Поліцейські музиканти виступили у прифронтовому Торецьку, Соледарі, Покровську, Вугледарі, Селидовому, Краматорську.

Видовищна вистава очікувала на мешканців Соледару: оркестр Головного управління Нацполіції в Закарпатській області зіграв у соляній шахті майже на 300-метровій глибині. Державний гімн та рідні українські пісні звучали по-новому завдяки неймовірній акустиці печери. А ввечері саме поліцейський оркестр Закарпаття відкрив святкову програму на площі для всіх жителів, поєднавши за допомогою музики Схід і Захід.

Жителів Покровська вітав оркестр поліції Київської області. Поліцейські грали на відкритті пам’ятника Миколі Леонтовичу, автору всесвітньо відомого «Щедрика», який жив та працював у Покровську. За словами краєзнавців, саме тут було і написано легендарну колядку, яку блискавично виконали київські музиканти. А ввечері на загальноміському святі солісти поліцейського колективу Київщини проникливо заспівали улюблену пісню шахтарів – «Спят курганы темные». Артистам підспівувала уся площа.

Оркестр Головного управління Нацполіції в Одеській області виступав у Селидовому, де став родзинкою концертної програми, виконавши пісні на різних мовах.

А виступ оркестру поліції Хмельниччини, визнаного у Європі, став найбільш очікуваним – у Вугледарі концерти такого рівня бувають вкрай рідко. Свято зібрало більше тисячі глядачів, які тепло прийняли гостей із Західної України.

Шахтарів Торецька вітав творчий колектив поліції Донеччини та керівник обласної поліції Микола Семенишин.

Він подякував поліцейським музикантам з усіх областей, які у важливий час підтримали Донеччину та об’єднали українців з усіх регіонів держави.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux