Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Молодіжна організація Донеччини «Ліга майбутніх поліцейських» відзначила своє триріччя масштабним спортивним фестивалем
Опубліковано 17 листопада 2018 року о 15:58

Драйвові естафети, силові трюки та понад 500 учасників зі всієї Донеччини – так сьогодні в Маріуполі проходив перший регіональний спортивний фестиваль «LEAGUE LIVE», присвячений 3-й річниці громадської організації «Ліга майбутніх поліцейських». Третій рік поспіль Ліга збирає друзів, аби довести, що Донеччина - це Україна, а молодь та поліція – разом.

«Ліга майбутніх поліцейських» була заснована в 2015 році. Вона починалася з 27 хлопців та дівчат з лінії розмежування, які мали мету – об’єднати у любові до Батьківщини своїх однолітків. У цьому їх підтримали поліцейські, які евакуювали дітей з-під обстрілів, допомагали відновлювати школи на лінії розмежування.

Сьогодні кількість учасників Ліги наближається до двох тисяч, які допомагають поліції, втілюють проекти для безпеки дітей та є рушійною силою змін в прифронтовому регіоні. Зокрема представляють інтереси найменших громадян в складі «молодіжного парламенту» у міській раді Маріуполя.

Своє вітання лігівцям передав Голова Нацполіції України Сергій Князєв, який разом зі своїм Першим заступником В’ячеславом Аброськіним сприяв заснуванню громадської організації:

«Ви, як ніхто інший, знаєте, що таке бути під прицілом тільки за те, що любиш Батьківщину. Ви повели за собою сотні однодумців та допомогли сотням людей. Національна поліція робитиме усе, аби діти Донеччини, як і всієї країни, відчували лише турботу та захист».

Начальник Головного управління в Донецькій області Микола Семенишин відзначив, що за три роки лігівці взяли участь у понад 2 тисячах суспільно важливих проектів, а більше 40 хлопців та дівчат обрали професію поліцейського та вступили до вишів системи МВС.

«Одним із важливих соціальних проектів став проект «Ліга в дії», що реалізувався Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах Програми відновлення та розбудови миру – позитивні результати вже маємо. Але на досягнутому не зупиняємось і плануємо нові спільні заходи до 2020 року», - зазначив Микола Семенишин.

Молодь вітали також представники Донецької облдержадміністрації, Маріупольської міськради, Нацгвардії, ДСНС, прикордонної служби, провідних вишів, а також іноземні гості.

Перший регіональний фестиваль «LEAGUE LIVE» відкрився поліцейським вітанням «Слава Україні! Героям слава!» на 500 голосів.

У святкових змаганнях на стадіоні «Іллічівець» зустрілися 28 команд, які представляли різні міста та навчальні заклади області, серед яких Донецький юридичний інститут, Маріупольський державний університет, Приазовський державний технічний університет, ліцей-школа №48, шкільна громадська організація «Сімейне коло».

Хлопці та дівчата взяли участь у видовищних естафетах, де запорукою перемоги була згуртованість та єдність.

Для гостей фестивалю працювали майстер-класи від спецназу, кінологів з чотирилапими «детективами», вибухотехніків, виставка спецтехніки, а також польова кухня.

Переможцем турніру стала команда студентів МДУ, друге місце посіла збірна Слов’янська та Лиману, а «бронзу» отримав дружній колектив, який об’єднав Покровськ, Селидове, Добропілля, Мирноград та прифронтову Авдіївку.

Лігівці та всі, хто активно підтримував Лігу всі ці три роки, отримали нагороди. А у фіналі, за доброю традицією, увесь стадіон в один голос заспівав «Все буде добре».

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux