Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Майстер спорту, чемпіон України та міжнародних турнірів Костянтин Пупко розслідує злочини у прифронтовому районі Донеччини
Опубліковано 26 червня 2020 року о 19:09

За плечима 22-річного офіцера поліції роки тренувань, сотні перемогта титул майстра спорту з греко-римської боротьби. Зараз він розслідує злочини проти життя та здоров’я людини у Волноваському відділі поліції.

З 12 років Костянтин почав займатися даним видом спортом. Першим його тренером став Андрій Суровягін, що за підтримки Волноваського райвідділу започаткував в правоохоронних стінах секцію греко-римської боротьби, яка працює й сьогодні.

Маючи талант та бажання перемагати, хлопець здобував перемогу за перемогою.

В 10 класі Костянтин вступив в училище Олімпійського резерву ім. С.Бубки. Наступним кроком для юнака став вступ до Харківського національного університету внутрішніх справ.

Будучи курсантом, він не покинув спорт та продовжував здобувати перемоги в обласних, всеукраїнських та міжнародних турнірах з греко-римської боротьби, гідно представляючи свій вищий навчальний заклад та всю правоохоронну структуру. Окрім цього, Костянтин опанував ще один вид боротьби – треплінг, в змаганнях з якого також виборював призові місця.

- Я фанатично відносився до навчання у виші МВС та мріяв якнайшвидше прийти працювати в свій підрозділ. Незважаючи на щільний графік, мені вдавалося поєднувати навчання та спорт. За свої досягнення в греко-римській боротьбі я завдячую першому тренеру А. Суровягіну, який повірив в мене, а також тренеру і всій кафедрі фізичної підготовки Харківського Національного університету внутрішніх справ, які підтримували мене протягом всього мого навчання.

Молодий слідчий зізнається, що його захоплювало навчання у виші МВС України. Показові виступи зі зброєю, колонами, самооборона та тактико-спеціальна підготовка приносила йому задоволення. Окрім цього, хлопець опановував професію слідчого, аби розкривати злочини, притягувати до відповідальності зловмисників та таким чином захищати свій народ.

Костянтин Пупко є майстром спорту, багатократним чемпіоном України з греко-римської боротьби, членом Збірної України по даному виду спорту, став срібним призером Чемпіонату світу та призером юнацьких Олімпійських ігор в Китаї.

Зараз же він майже рік розкриває злочини проти життя та здоров’я людей у найбільшому прифронтовому районі Донеччини. Розмовляючи з ним про роботу, відчуваєш від нього завзятість та прагнення зробити свою країну кращою. Сам лейтенант поліції говорить, що прагне, аби кожен зловмисник поніс законне та справедливе покарання за свій вчинок.

Його прикладу слідує і молодший брат, для якого Костянтин є і тренером, і підтримкою, і опорою.

- Він у всьому хоче бути схожим на мене, а я в свою чергу роблю все, аби не розчарувати його. Навчаю всьому, що знаю і вмію сам, і в майбутньому зроблю все, аби його мрія стати чемпіоном та правоохоронцем здійснилася, - зізнається лейтенант поліції.

Костянтин також говорить, що саме підтримка батьків та брата відіграє в його житті найважливішу роль. Вони бачать в ньому найкращого правоохоронця, захисника, а відчуття того, що в тебе вірять, дарує «крила», аби досягати нових вершин та змінити світ на краще.

Волноваський відділ поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux