Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Донеччині поліцейські ювенальної превенції проводять лекції безпеки для школярів
Опубліковано 05 жовтня 2020 року о 14:21

Знати свої права та обов’язки та дотримуватися їх – перший крок до безпечного середовища. Тому правоохоронці у співпраці з Благодійним фондом "Слов'янське серце" проводять комплекс профілактичних заходів для дітей«Твоя стопудова безпека». Лекції правового захисту вже пройшли у 20 населених пунктах області.

У рамках реалізації проєкту Благодійного фонду «Слов’янське серце» при співпраці з Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області «Донеччина – згуртована та безпечна» в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії, Швеції та Європейського Союзу, працівники ювенальної превенції Донецької області проводять профілактичні заходи для школярів «Твоя стопудова безпека».

Інспектори з ювенальної превенції провели 20 зустрічей із учнями та вчителями закладів загальної середньої освіти Добропілля, Дружківки, Покровська, Мирнограду, Слов’янська, Соледару, Новгородського, Мангушу, Вугледару, Сартани, Талаківки, Великої Новосілки, Красногорівки, Мар’їнки, Авдіївки та Маріуполя.

Лекції були проведені з метою забезпечення соціального і правового захисту та безпеки дітей, сприяння створенню безпечного освітнього середовища, вільного від насильства та булінгу, попередження фактів навмисних самоушкоджень, а також профілактики скоєння правопорушень неповнолітніми.

Перш за все поліцейські говорили з дітьми про їх права, бо, насамперед, щаслива дитина – це та, яка має можливість задовольняти свої потреби – їжа, тепло, житло, сім’я, захоплення, навчання, друзі, вільне та цікаве спілкування, здійснення мрій тощо. Щаслива дитина, крім того, має можливість гратися та насолоджуватися опікою батьків або людей, що їх замінюють. І дуже важливо розуміти, що діти мають на все це право, бо вже народилися з цими правами, вони є природними та невід’ємними, ніхто їх не може відібрати.

Крім того, у мобільному месенджері Telegram за посиланням https://t.me/your_100poods_security створено інформаційний канал «Твоя 100пудова безпека» для дітей, батьків та педагогів.

Усі заходи проведено з обов’язковим дотриманням карантинних обмежень.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux