Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Донеччині відзначили бійців роти поліції особливого призначення
Опубліковано 04 грудня 2019 року о 16:25

З початку року за участі спецпризначенців було припинено близько 500 злочинів. З нагоди другої річниці з дня створення підрозділу кращі бійці роти поліції особливого призначення Донецької області отримали нагороди.

Роту спецпризначення було створено у 2017 році на базі підрозділу добровольців-учасників бойових дій. Бійці беруть участь у розкритті резонансних злочинів, затримують злочинців, охороняють громадський порядок під час багатотисячних масових заходів, а також забезпечують безпеку жителів на лінії розмежування – за 200 метрів від «нуля».

До складу підрозділу входить пів сотні поліцейських, з них п’ятеро - жінки.

Спецпризначенців привітав т.в.о. начальника поліції Донецької області Артем Кисько.

«Сьогодні ви згуртований, професійний колектив, який гідно захищає права громадян, протидіє злочинності. Люди довіряють поліцейським найцінніше – своє життя і життя рідних, тож ви маєте служити так, щоб люди відчували себе в безпеці та бачили у вас захисників і помічників», - відзначив Артем Кисько.

Керівник вручив поліцейським цінні подарунки і подяки. Крім того, бійцям було передано комп’ютерну техніку.

Командир спецпідрозділу Вадим Мотов повідомив, що наразі роту майже повністю укомплектовано, а база має відповідне оснащення: робочі і спальні місці, спортзал, навчальні класи, спецтранспорт, готовий виїхати до будь-якої точки регіону.

На рахунку роти поліції особливого призначення близько пів сотні затримань підозрюваних у злочинах. У березні бійці врятували пасажирів, які стали заручниками п’яного водія-лихача.

Спецпризначенців задіяно і в протидії наркоторгівлі. Днями бійці роти допомогли затримати групу наркодилерів. У цьому році 70 кримінальних проваджень щодо наркозлочинів, задокументованих за участі співробітників роти, спрямовано до суду.

Крім того, до складу підрозділу входять професійні спортсмени, які принесли поліції Донеччини чимало перемог. Так, боєць роти Антон Гладков увійшов у трійку кращих стрільців України, а команда спецпизначенців стала четвертою на обласних змаганнях з кросфіту, де брали участь 4 000 силовиків.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux