Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На службі поліції Донеччини - шість майстрів спорту і три володарі звання КМС
Опубліковано 05 жовтня 2018 року о 16:55

Тхеквондо, пауерліфтинг, бокс, волейбол – поліцейські не тільки самі професійно займаються спортом, але й тренують малечу. Нові проекти з популяризації спорту серед правоохоронців і залучення до здорового способу життя дітей обговорили в обласній поліції під час наради з питань розвитку фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

У нараді під головуванням начальника поліції Донецької області, голови обласної організації ФСТ «Динамо» Миколи Семенишина взяли участь представники Нацгвардії, СБУ, рятувальної, прикордонної та фіскальної служб, Донецького юридичного інституту, а також Донецької військово-цивільної адміністрації та Маріупольської міськради.

«Сьогодні в рядах поліції Донеччини працюють чемпіони світу та Європи, якими пишається вся Україна. Наша мета – підвищити рівень фізичної підготовки поліцейських та власним прикладом заохочувати молодь до спорту, а також створити на базі відродженого «Динамо» потужну основу спортивно-патріотичного виховання дітей», - відзначив Микола Семенишин.

До речі, серед поліцейських є спортсмени, які займаються фрі-файтом – українським варіантом єдиноборств та готові передавати молоді традиції нового бойового мистецтва, яке об’єднує кращі світові традиції.

Керівник обласної поліції запропонував започаткувати проект «Спорт.Поліція.Діти», покликаний забезпечити безкоштовні тренування в спортивних секціях для дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Подібна ініціатива працює у Волновасі – поліцейські після служби тренують малечу з боксу та боротьби. При підтримці облдержадміністрації планується залучати до цієї роботи професійних тренерів.

А стартом руху за здоровий спосіб життя стане спортивний марафон до Дня захисника України. Участь у динаміаді візьмуть всі правоохоронні підрозділи, які входять до складу ФСТ «Динамо». Силовики відзначать свято масовим забігом, підтягуваннями, змаганнями з футболу та стрільби. А розминку проведуть поліцейські-чемпіони, які представляли країну на міжнародній арені.

Учасники зустрічі підтримали пропозиції керівництва поліції Донеччини та домовилися про взаємодію. Зокрема представники міської влади беруть участь у вирішенні питання створення бази «Динамо». Нагадаємо, всі спортивні об’єкти та інвентар динамівців залишилися в окупованому Донецьку.

Фізкультурно-спортивне товариство було відроджене на Донеччині у березні цього року, з тих пір до товариства приєдналися 3,5 тисячі учасників. Динамівці організували низку обласних змагань – легкоатлетичний крос, турніри з міні-футболу та стрільби з бойової зброї. У цьому році на донеччан також чекають чемпіонати з волейболу та гирьового спорту.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux