Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник поліції Донеччини привітав переможницю інстаграм-конкурсу
Опубліковано 08 жовтня 2019 року о 16:25

Сьогодні, 8 жовтня, під час відеоселекторної наради Микола Семенишин вручив подарунок Марії Кутняковій, яка перемогла у поліцейському конкурсі щодо протидії домашньому насильству та руйнації гендерних стереотипів.

«Ми показуємо удар за ударом і глядачі в залі бачать історії зі свого життя. Вони дивляться на себе з боку і приймають рішення: зупинити, не допустити, допомогти і сказати правду вголос. Після кожної репетиції я посміхаюся за кожну, яка сказала «ні», за кожну, яка допомогла інший. За кожну, яка запобігла насильство. За кожну, яка не побоялася розповісти. За кожну, яка відстояла свій світ і свою безпеку».

Такими рядками закінчила свою публікацію в соцмережі Марія Кутнякова - переможниця конкурсу «Жінки за мир та безпеку», який був проведений в рамка фестивалю, присвяченого успіху жінок в поліції Донеччини.

Начальники поліції Донеччини Микола Семенишин подякував дівчині за небайдужість та підтримку діяльності поліції, а також вручив подарунок - смартфон, щоб вона завжди була на зв’язку з поліцейським.

Марія грає жертву домашнього насилля у виставі «Гупьошка» Народного театру «Театроманія» і на собі, нехай не по справжньому, відчула жіночу біль, раз за разом виходячи на сцену. Дізнавшись, що поліція проводить фестиваль «Жінки за мир та безпеку» та креативний конкурс, дівчина взяла в ньому участь, виконавши всі зазначені умови.

Переможниця закликала не замовчувати злочин та розповідати про нього, звертатися по допомогу до поліції, адже правоохоронці – це перші люди, які борються з будь-яким проявом терору.

Крім того, Марія Кутнякова працює інспектором по зв’язка з громадськістю культурно-туристичного центру "Вежа", який займається просвітительської діяльністю в Маріуполі. Нещодавно вона з групою містян відвідали музей поліції Донеччини, де ближче познайомилися з історією становлення сучасної системи правоохоронних органів, та планує тісно співпрацювати з поліцією Донецької області.

Поліція дякує всім мешканцям за активну громадську позицію, за підтримку діяльності правоохоронців щодо протидії та попередження домашнього насильства.

Подібні інтернет-конкурси поліція планує проводити і далі. Беріть в них участь, перемагайте, будьте активними та обізнаними! В єдності наша сила!

Відділ комунікації поліції
Донецькій області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux