Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник поліції Донеччини Руслан Осипенко привітав випускників маріупольського вишу із закінченням навчання
Опубліковано 01 лютого 2022 року о 18:21

Сьогодні, 1 лютого, 397 студентів Маріупольського державного університету отримали дипломи магістрів. Серед дипломованих фахівців є й діючі працівники поліції.

Протягом 30 років університет готує велику кількість фахівців. Сьогодні 397 хлопців та дівчат отримали дипломи магістрів, 56 з них – із відзнакою.

Сьогоднішній урочистий захід розпочався з гімну України.

Із вітальним словом до випускників, їх батьків та присутніх звернувся ректор Маріупольського державного університету Микола Трофименко. Професор відзначив, що сьогоднішній день є особливим як для студентів, так і для всього викладацького колективу, а отриманий диплом про повну вищу освіту відкриває великі перспективи на майбутнє.

Начальник ГУНП в Донецькій області Руслан Осипенко привітав випускників із закінченням навчання, вручив дипломи та дошку подяки в знак співпраці поліції з вузом.

«Не зупиняйтеся на досягнутому, шануйте своїх викладачів за набуті знання та пам’ятайте, що від вас залежить майбутнє нашої країни», - сказав Руслан Осипенко.

27 липня 2016 року був складений меморандум про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області та Маріупольським державним університетом.

Взаємодія правоохоронців та студентської молоді надає можливість проведення спільних тренінгів, змагань, наукових конференцій та інших заходів. Зокрема, викладачі кафедри практичної психології проводили тренінг з психологічного вигорання співробітників поліції, викладачі кафедри історичних дисциплін допомагали створювати та розвивати музей поліції Донеччини, відбувалися заняття з української мови.

Окрім того, поліцією та вишем розроблено план спільних заходів щодо протидії насильству в сім’ї. Серед пропозицій – проведення семінарів-тренінгів для практичних психологів обласного управління поліції, надання психологічної допомоги дітям, які постраждали від насильства тощо.

Студентів також вітали представники облдержадміністрації, Маріупольської міської ради, райдержадміністрації, представники Федерації грецьких товариств України та Маріупольського морського порту.

Творчими виступами присутніх на заході вітали народний ансамбль народного танцю «Промінь», вокальна студія «Сопрано» та колектив спортивно-естрадного танцю «Еквілібріум» МДУ.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux