Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Напередодні канікул волноваські поліцейські нагадали дітям Правила дорожнього руху
Опубліковано 24 травня 2019 року о 12:19

Сім команд учнів волноваських шкіл взяли участь у масовому заході «Мій друг – дорожній рух», де продемонстрували знання правил дорожнього руху, дорожніх знаків та наочно застосували їх на практиці.

Сьогодні на центральній площі міста пройшла вікторина, присвячена безпеці на дорогах. Учасники та гості квесту змагалися у конкурсах, виконували поставленні завдання, демонстрували навички їзди на велосипеді, а також вдосконалювали знання правил дорожнього руху.

На заході були присутні керівництво Волноваського відділу поліції, Голова Волноваської райдержадміністрації, керівники військово-цивільної адміністрації міста, а представники Волноваської районної організації товариства червоного хреста.

Команди учасників отримали маршрут гри, де було зазначено 7 станцій із завданнями на логіку, теоретичних знань і практичних вправ та вказано порядок проходження квесту.

Практичні завдання для школярів полягали у виконанні завдань з переходу дороги в непередбаченому для цього місці, неочікуваний вихід на проїжджу частину перед транспортом, який наближається, вихід на дорогу з-за перешкоди, стоячих транспортних засобів, які обмежують видимість, а також порушення правил дорожнього руху при керуванні велосипедами, мопедами, мотоциклами. У виконанні поставлених задач їм допомагали співробітники сектору реагування патрульної поліції.

«Дуже важливо, щоб кожний із нас не тільки знав правила дорожнього руху, дорожні знаки, а ще й обов’язково їх виконував. І тоді можна сподіватися, що не трапиться ніякої біди!» - наголосили поліцейські.

Приємно зазначити, що всі учасники активно та з ентузіазмом виконували завдання на кожній станції, а групи підтримки та вчителі активно вболівали за свої команди.

Доки школярі змагалися за призові місця, гості квесту мали можливість пограти у цікаві ігри на швидкість та уважність на тематику заходу.

По закінченню профілактичної гри керівники Волноваського відділу поліції разом із почесними гостями привітали команди переможців із заслуженими призовими місцями, нагородили кубками і грамотами, а також вручили солодкі презенти та пам’ятні подарунки.

Крім того, всі присутні отримали світловідбиваючі браслети, аби убезпечити себе у темний час доби.

Волноваський відділ
поліції в Донецькій області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux