Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Взаємодіємо заради безпеки. Керівництво поліції Донеччини підписало меморандум з головами територіальних громад
Опубліковано 04 лютого 2021 року о 11:41

Документ про співпрацю та партнерство заради створення безпечного простору визначає зобов’язання обох сторін у реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Вже невдовзі в Андріївській та Соледарській територіальних громадах буде закріплений поліцейський, який завжди поруч.

Вчора, 3 лютого, начальник поліції Донеччини Микола Семенишин підписав меморандум з головами Андріївської та Соледарської територіальних громад, який передбачає реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади», а у Лиманській ТГ урочисто була відкрита поліцейська станція.

Підписання документа про співпрацю стало фактичним підтвердженням намірів обох сторін у покращанні забезпечення правопорядку та спокою громадян.

У Соледарській ТГ вже діє поліцейська станція, на якій несуть службу один поліцейський громади. Для якісного обслуговування всієї території та виконання поставлених завдань вже невдовзі буде підібраний ще один офіцер.

Вже діючі співробітники поліції пройдуть конкурсний відбір, після чого навчатимуться у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Отримавши сертифікати та успішно вклавши іспити, правоохоронці працюватимуть у своїй територіальній громаді.

У Лиманській територіальній громаді відкрилася поліцейська станція. Офіцер громади вже працює на території, за ним вже закріплений службовий автомобіль. Для правоохоронця створено комфортні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням правопорядку на закріпленій території.

Нагадаємо, що нещодавно керівництво Нацполіції України відзначило високий рівень роботи поліцейських офіцерів громади на Донеччині.

Кожен день поліцейські офіцери громади не тільки розкривають злочини, а ще допомагають кожному мешканцю своє території обслуговування. Так, днями поліцейський Черкаської ТГ виявив підлітка, який протягом двох тижнів ночував у покинутих будівлях. Правоохоронець дізнався, що 15-річний хлопець залишився без нагляду батьків та ще не має документів, які засвідчують його особу. Навіть про зникнення дитини ніхто з родичів не повідомляв. В родині юнака ще проживає його 16-річна сестра та мати, яка два тижні тому народила двійню, вони також не мають паспортів. Правоохоронець взяв під контроль ситуації та тимчасово розмістив хлопця у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Зараз спільно з соціальними службами офіцер допомагає вирішити питання подальшого отримання документів, які посвідчуватимуть особи дітей та їх матері.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux