Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Туристична поліція Донеччини заступила на перше патрулювання
Опубліковано 28 травня 2021 року о 18:33

Від сьогодні, 28 травня, безпекою відпочиваючих опікуються додаткові наряди поліції. Піші, авто-, вело-, мотопатрулі та кінна поліція патрулює берегову зону поблизу Маріуполя та туристичні місця Мангушського та Краматорського районів.

П’ятничний інструктаж розпочався з нагородження кращих поліцейських превентивної діяльності, представників Маріупольської міської організації Товариства Червоного Хреста України, працівників Рятувальної аварійно-водолазної служби та військовослужбовців Нацгвардії України.

Окрім того, з нагоди відзначення другої річниці створення служби «Поліцейський офіцер громади» вручили подяки шерифам громад Краматорського районного управління.

Начальник поліції Донеччини Микола Семенишин відзначив внесок кожного поліцейського та міжнародних партнерів у розвиток безпекових проєктів.

«Завдяки створенню безпечного середовища шляхом реалізація нових проєктів за сприянням міжнародних партнерів, ми впевнені в безпеці наших мешканців та туристів», - сказав генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.

Сьогодні в Маріуполі, Мангушському та Краматорському районах (м. Святогірськ, с. Яцьківка, с. Щурове, с. Рубці, с. Лозове ) стартувала туристична поліція. Аби якісно надавати допомогу, поліцейські превентивної діяльності покращили свої знання та навички надання домедичної допомоги.

Наразі курортні зони патрулюють більше 100 правоохоронців із залученням працівників Управління патрульної поліції в Донецькій області та військовослужбовців Національної гвардії України.

Основні завдання поліцейських залишаються незмінними – протидія вуличній злочинності та миттєве реагування на всі повідомлення громадян. Особлива увага приділена безпеці дітей під час літнього відпочинку.

Нагадаємо, що у серпні 2018 року Маріуполь став другим містом в Україні, де з’явилася туристична поліція: з травня аналогічний проєкт вже успішно працював в Одесі.

Загалом у вихідні дні на Донеччині охорону правопорядку забезпечуватимуть більше 600 правоохоронців у складі піших та автопатрулів. Допомогу надаватимуть представники громадських формувань.

В Маріуполі впродовж вихідних під контролем поліції відбудеться міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва Гогольфест. Наряди поліції несуть службу на всіх локаціях масового заходу.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux