Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Під час відпрацювання Ясинуватського району виявлено порох та припинено виготовлення фальсифікованого алкоголю
Опубліковано 16 лютого 2018 року о 09:54

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання прифронтових населених пунктів співробітниками Дружківського відділення поліції вилучено 3 пляшки з порохом, дві одиниці зброї, складено 11 адміністративних протоколів, знищено 40 л браги та 4 самогонних апарати.

Загальна територія зони обслуговування Ясинуватського району сягає 809 кв. км, на яких проживає близько 18 тисяч громадян. Вся територія знаходиться на лінії розмежування, тому головне завдання правоохоронців – допомога громадянам, припинення нелегального обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, а також виявлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань.

Поліцейські відпрацювали селища, Верхньоторецьке, Новобахмутівку та Новоселівку-3, де наразі залишаються мешкати близько 1700 мешканців, 240 з яких діти.

Співробітники Дружківського відділення поліції, доданих сил та представників главку обійшли подвір’я громадян.

За 10 годин відпрацювання співробітниками поліції було вилучено три банки з порохом та складено 11 адміністративних протоколів на правопорушників, перевірено 40 одиниць автотранспорту.

За місцем мешкання правоохоронцями було перевірено більше 7 осіб, які перебувають на профілактичних обліках правоохоронців, 43 власника зберігання зброї. За порушення строків перереєстрації було складено 4 протоколи за ст. 192 Кодексу України про адміністративні правопорушення та вилучено 2 одиниці вогнепальної зброї.

Крім того один із місцевих мешканців Верхньоторецького в ході бесіди видав співробітникам поліції речовину, схожу на порох у 3-ох банках, яку він знайшов ще у 2014 році на околицях селища.

Також правоохоронці виявили 4 факти самогоноваріння. Вилучено близько 40 літрів браги та 4 самогонних апарати. На власників складено адміністративні протоколи за ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення» КУпАП України.

Крім того, співробітниками поліції було перевірено 15 сімей, які перебувають на профілактичному обліку чи опинились у складних життєвих обставинах. В результаті відносно 3 батьків було складено протокол за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП та надано час для усунення виявлених недоліків.

Дружківське відділення поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux