Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Донеччини привітали з початком навчального року студентів та курсантів - першокурсників
Опубліковано 03 вересня 2018 року о 18:10

Сьогодні приступили до навчання 118 першокурсників Донецького юридичного інституту МВС України та більше 600 – Маріупольського державного університету. У перший день занять з молоддю зустрівся тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Донецької області Артем Кисько. Поліцейський подякував маріупольським вищим навчальним закладам за співпрацю та запросив майбутніх фахівців на службу в поліцію.

Донецький юридичний інститут, що вже два роки працює в Маріуполі, поповнили 70 курсантів та 48 студентів, які будуть цивільними спеціалістами.

Вітання від міністра внутрішніх справ України передав проректор ДЮІ Денис Нестеров. У зверненні до курсантів глава МВС відзначив, що сучасна освіта – це основа успішного майбутнього країни, а її складові - докорінна реформа системи МВС, запровадження кращого закордонного досвіду, втілення нових принципів забезпечення поваги до прав людини та державного сервісу в сфері безпеки.

Разом рідними, друзями, представниками місцевої влади, першокурсників прийшли привітати поліцейські.

«Служба в поліції – завжди дуже відповідальна, тягне за собою емоційне, фізичне навантаження, але разом з тим вона дуже цікава та дає можливість розкрити себе як людину і громадянина. Я вірю, що разом з вами ми зможемо змінити на краще життя нашої країни», - звернувся до майбутніх поліцейських т.в.о. начальника поліції Донеччини Артем Кисько.

Також він зазначив, що саме фахова молодь здатна забезпечити прогресивний розвиток поліції. Свідчення того, що правоохоронна діяльність є цікавою для нового покоління – в цьому році на навчання до відомчих вишів вступили близько 300 випускників Донеччини.

Свою підтримку першокурсникам висловила і півторатисячна команда громадської організації «Ліга майбутніх поліцейських». Діти презентували курсантам, серед яких чимало вихідців з Ліги, музичний виступ.

Також Артем Кисько взяв участь у посвяті в студенти Маріупольського державного університету, серед яких випускники шкіл Маріуполя, 6 областей України та інших держав. Вони стануть фахівцями у 31 спеціальності, в тому числі таких актуальних для поліції як кібербезпека, право, психологія, соціологія.

Нагадаємо, для студентів вишу, який є партнером поліції Донеччини, є можливість проходження практики в Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області.

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux