Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Донеччини стали для малечі регіону посланцями Святого Миколая
Опубліковано 18 грудня 2021 року о 11:44

Хлопці та дівчата зустріли прийдешнє свято разом з друзями-поліцейськими. За доброю традицією до дітей, які живуть на лінії зіткнення або позбавлені батьківського тепла, завітали з подарунками керівники поліції регіону.

Головне завдання поліції – забезпечити безпечне майбутнє для дітей, захистити їх права, а також стати другом для кожного. Теплих відносин особливо потребують діти, позбавлені батьківської любові, а ще ті, хто не з розповідей чув гул від снарядів бойовиків. За доброю традицією керівництво поліції регіону відвідали підшефні навчальні заклади,аби привітати малечу зі святами.

У 2014 році у єдину школу у Гранітному неодноразово влучали снаряди бойовиків. Поліцейські допомагали відновляти навчальний заклад та підтримували кожного учня. Відтоді керівництво поліції опікується школою та встановило довготривалі дружні та довірливі відносини. Поліцейські допомагають, навчають та разом з школярами святкують визначні події.

Цьогорічні новорічні свята не стали винятком. До Дня Святого Миколая керівництво поліції Донеччини приготувало подарунки та завітали в гості до малечі.

«Я дуже радий, що учні вашої школи спільно з поліцейськими приймають участь у різноманітних заходах і реалізують нові проєкти. Зі свого боку ми покладаємо максимум зусиль, аби ви жили у безпеці і виросли достойними громадянами нашої прекрасної країни», - сказав заступник начальника ГУНП в Донецькій області Олексій Шевченко.

Смаколики, корисні подарунки та святковий настрій привезли правоохоронці малюкам. А діти продемонстрували гостям свої таланти та чому навчилися за цей рік.

Співпраця із закладом почалася у 2015 році, коли у рамках програми «Схід та Захід разом» дітей, які проживали у населених пунктах на лінії зіткнення, було відправлено у поїздку до Закарпаття. Протягом шести років поліція Донеччини всіляко допомагає дітям з Гранітного, влаштовує їм екскурсії у Маріуполі та приїжджає з оркестром ГУНП в Донецькій області привітати зі святами.

Керівництво поліції Маріуполя та співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Донецькій області ДБН Нацполіції традиційно завітали до дитячого центру «Республіка Пілігрим» з подарунками від партнерів «М-спорту». Усе для спорту, вітаміни та смаколики до святкового столу отримали вихованці центру. Поліцейські також нагадали хлопцям та дівчатам про безпеку та шкоду, яку несуть наркотики, поспілкувалися на спільні теми та розповіли про поліцейські будні.

Керівник поліції Волновахи Володимир Явтушенко відвідав Волноваський районний центр комплексної реабілітації для дітей с особливими потребами. Ці діти мають складну долю, а їх батьки та вихователі прикладають багато зусиль аби навчити дітей пристосуватися до сьогодення. Тому, для поліцейських важливо бути підтримкою для дітей та дорослих.

Щасливі дитячі очі та щирі посмішки зігрівали душі і серця гостей «у погонах», адже радість дитини – це найбільша і найщиріша винагорода.

У Торецьку до Центру соціальної реабілітації та дитячого відділення в лікарні завітали інспектори ювенальної превенції. Поліцейські Покровського районного управління поліції завітали до діток, родини яких опинилися у складних життєвих обставинах, щоб подарувати їм відчуття казки та приємні сюрпризи.

Начальник Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області Станіслав Загурський відвідав з подарунками Краматорський центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

В Центрі перебуває майже п’ятдесят дітей, які в силу життєвих обставин тимчасово позбавлені батьківського піклування. Для своїх гостей маленькі мешканці Центру підготували неймовірну виставу «Тінь».

Окрім того, поліцейські області разом з лігівцями відвідали сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux