Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Донеччини успішно пройшли тренінг з планування та проведення діалогу
Опубліковано 16 липня 2018 року о 15:11

Вчора, 15 липня, закінчилися чотириденні навчання, метою яких було підвищення рівня знань поліцейських з техніки ведення діалогу, як ефективного методу вирішення конфліктів. Авторами та тренерами курсу виступили професійні медіатори та представники ОБСЄ. Вже зараз поліцейські Донеччини готові використовувати набуті знання, як в роботі, так і в повсякденному житті.

Впродовж чотирьох днів 25 поліцейських зі Слов’янська, Краматорська, Дружківки, Маріуполя, а також представники Головного управління Національної поліції Донецької області вивчали методологію конфлікту та практичні інструменти продуктивного діалогу.

Ініціаторами тренінгу стали представники управління забезпечення прав людини та керівництво поліції Донеччини. Слід зазначити, що саме поліцейські прифронтового регіону стали новаторами в проходженні навчального курсу.

«Головний критерій роботи поліції – це взаємодія з населенням. Для того, щоб люди могли довіряти поліції, необхідний діалог, розуміння та підтримка»,- зазначила представник управління забезпечення прав людини в Донецькій області Ольга Светлічна.

Тренінг був розроблений в рамках проекту «Діалог заради реформ та суспільного єднання Україні». Впродовж курсу з поліцейськими працювали професійні медіатори та посередники в конфліктах, а також представники ОБСЄ.

В навчанні приймали участь здебільшого працівники превенції поліції – дільничні, які безпосередньо спілкуються з громадянами, та керівники поліції, аби вони могли якісно організувати процеси комунікації з людьми.

Курс складався з двох блоків – теорії та практики. В перші 2 дні поліцейські поглиблювали свої знання з техніки ведення діалогу, розглядали методики та процеси вирішення конфліктних ситуацій. Наступні дні буди присвячені завданням, іграм та практикам формування діалогу.

«Кожен поліцейський повинен вміти якісно проводити діалог з будь-яким громадянином. Це вміння та навички спілкування та можливість почути будь-якого громадянина», - підкреслив начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Донецькій області Євген Вовк.

Наприкінці навчання учасники отримали сертифікати, які підтверджують успішне проходження тренінгу. Це ще одна сходинка на шляху до якісного надання поліцейських послуг.

Відділ комунікації поліції
Донецькій області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux