Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські офіцери Черкаської громади фіксують ворожі обстріли та допомагають мешканцям поблизу лінії фронту
Опубліковано 12 травня 2022 року о 17:29

Незважаючи на постійну небезпеку, правоохоронці у взаємодії з місцевою владою здійснюють евакуацію,  доставляють адресну допомогу та підтримують тих, хто залишився у своїх оселях.

Ворожою крилатою ракетою було пошкоджено двоповерховий будинок у центрі смт Черкаське. Саме у цей момент неподалік місця влучення було скупчення жителів, які прийшли отримувати пенсію – на щастя, ніхто з них не постраждав.

За словами голови територіальної громади Андрія Головаша, в будинку було поранено шість осіб, одного для лікування довелось доставити на Західну Україну. Незважаючи на руйнування, тут продовжують жити мешканці десяти квартир – щоправда, значну кількість часу вони проводять у підвалі, побоюючись нових обстрілів. У ці дні в будівлі тривають ремонтні роботи. Перекрито пошкоджений дах і закрито вибиті вікна.

Зараз ситуація в громаді напружена. Через постійні обстріли пошкоджено приватні домогосподарства, школи та об’єкти інфраструктури. Люди періодично залишаються без мобільного зв’язку, електро- та газопостачання.

Вчора, 11 травня, поліцейські офіцери Черкаської громади вчергове доставили гуманітарну допомогу до населених пунктів, розташованих у безпосередній близькості до лінії фронту. Мешканці села Новомиколаївка розповіли, що з ранку поблизу населеного пункту було вже декілька «прильотів», а від початку місяця війська рф неодноразово обстрілювали село касетними зарядами.

Місцевий житель Андрій розповів правоохоронцям, що на городі впала ракета, її фрагменти пошкодили подвір’я та у декількох місцях пробили будинок. Один осколок застряг в одязі та дивом не завдав поранення. Нещодавно чоловік, його дружина та 10-річний син три дні рятувались від небезпеки у підвалі, який обладнали всім необхідним.

Усім, хто вирішив евакуюватись, надається допомога. Родини доставляють до потягів та міжрегіональних автобусів транспортом громади та поліцейськими автомобілями. У ці складні часи правоохоронці завжди залишаються на зв’язку, забезпечуючи громадянам цілодобову підтримку.

Краматорське районне управління
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux