Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали винуватця смертельної аварії в Мар’їнському районі
Опубліковано 21 вересня 2020 року о 17:02

У вихідні на автошляхах Донеччини сталося 7 ДТП, в яких постраждали 16 осіб. Двоє людей загинули, а серед травмованих – четверо дітей. В одному випадку водій збив пішохода на смерть та втік, але був затриманий. За всіма фактами розпочато досудове розслідування.

Поліція встановлює обставини ДТП, внаслідок якої загинув 39-річний житель села Павлівка Мар’їнського району. Чоловік став жертвою наїзду автомобіля. Водій з місця події зник.

Поліцейські за осколками фари встановили транспортний засіб і водія. Ним виявився 35-річий житель Харківської області, який керував автомобілем OPEL Vivaro. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У Краматорську сталася ДТП з шістьма постраждалими, троє з яких – діти. 19 вересня о 18.00 31-річний водій автомобіля ВАЗ 1118 на вулиці Олекси Тихого не надав перевагу в русі автомобілю SKODA OKTAVIA A7 та скоїв зіткнення.

В аварії травмувалися водій та два пасажири ВАЗа, також тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали троє дітей 8, 11 та 12 років, які перебували в автомобілі «Шкода». Всіх постраждалих доставлено до лікарні.

Слідчий звертається до громадян, які стали свідками цієї дорожньо-транспортної пригоди з прохання повідомити до поліції обставини аварії. Звертатись до Краматорського відділу поліції за телефоном 099-011-62-04 або 102.

Ще одна дитина постраждала під час зіткнення двох авто в Слов’янську. Тілесні ушкодження отримали 7-річна дівчинка та її мама, а також водій автомобіля, який врізався в автівку з родиною.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

У Покровському районі на залізничній станції Удачна смертельно травмовано 30-річного місцевого жителя. Чоловіка переїхав вагон маневрової передачі. Обставини загибелі потерпілого встановлюються у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 276 ККУ «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту».

Поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, щоб зберегти своє та чуже життя і здоров’я. З початку року на автошляхах Донеччини загинули 74 людини.

Нагадуємо правила поводження на залізничні колії:

- потрібно переходити залізничні колії тільки у встановлених місцях, користуючись при цьому пішохідними мостами, доріжками або переїздами, обладнані звуковою та світловою сигналізацією;

- перед переходом колій необхідно переконатися у відсутності рухомого залізничного складу з обох сторін;

- категорично заборонено ходити по залізничних коліях, сидіти на рейках, краях платформ та інших місцях, розташованих поблизу залізничного полотна, підлазити під вагони, перелазити через автозчеплення для проходу через шлях;

- не користуватися навушниками та іншими гаджетами під час знаходження на колії.

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux