Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейський Маріуполя розшукав зниклу жінку, яка перебувала у стані важкої депресії
Опубліковано 29 березня 2021 року о 12:10

Повідомлення про зникнення матері надійшло до поліції зі Львівської області. У телефонному режимі слідчий Сергій Шабан прийняв заяву від стурбованого чоловіка та вже за кілька годин встановив місцезнаходження жінки. З’ясувалося, що потерпіла перебувала у депресивному стані та не збиралася виходити на зв’язок ні з ким, навіть з рідними. Поліцейський бесідою допоміг жінці вийти з депресії. Зараз з нею все добре.

Пізно ввечері на лінію 102 звернувся мешканець Львівської області, який повідомив, що декілька днів не може зв’язатися із своєю матір’ю, яка проживає у Маріуполі. Жінка не виходила на зв'язок, окрім того, жоден з родичів не знав про її місцезнаходження. Весь цей час син не знаходив собі місця, він обдзвонив всіх родичів та колег по роботі матері. Коли почав втрачати надію та уявляти найгірші варіанти, звернувся по допомогу до поліції.

За справу взявся слідчий Кальміуського відділу поліції (відділу поліції №1) Сергій Шабан. Поліцейський негайно розпочав встановлювати коло знайомих жінки та перевіряти можливі місця перебування, адже при зникненні людини кожна хвилина може стати вирішальною.

До самого ранку поліцейський разом із колегою займався пошуками. Оскільки слідчий має не аби який досвід в роботі, проаналізувавши зібрані факти та причинний зв’язок її зникнення, він з легкістю зміг встановити місце її перебування.

Розшукана жінка перебувала в стані сильної душевної депресії та не хотіла ні з ким спілкуватися. За кілька днів її мобільний телефон був повністю розряджений і виходити на зв’язок вона не збиралася. Після розмови з поліцейським її стан стабілізувався і вона зателефонувала своєму синові.

Заявник зізнається - вважав, що на відстані майже 1250 кілометрів за допомогою лише мобільного телефону та написання заяви нічого не вийде та був дуже вражений миттєвими діями поліцейського, який протягом декількох годин допоміг встановити місцезнаходження його матері.

Згодом вдячний громадянин надіслав до Головного управління Нацполіції Донецької області листа, у якому подякував правоохоронцю за професіоналізм та розшук матері.

Маріупольське районне управління поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux