Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейський з Донеччини Сергій Бичін здолав марафон на змаганнях у Німеччині
Опубліковано 17 жовтня 2019 року о 10:02

Від бігуна-початківця до марафонця – менше, ніж за рік. Начальник поліції Маріуполя Сергій Бичін пробіг 42 км під час щорічного Мюнхенського марафону, у якому взяли участь спортсмени зі всього світу. Те, що неможливе можливо, офіцер доводить вже не вперше: у 2014 році він разом з групою колег під час ризикованої спецоперації вивіз з окупованої території арсенал зброї та прапор міліції.

Сергій Бичін керує Центральним відділом поліції, який обслуговує прифронтовий Маріуполь та Мангушський район. Вже кілька років поспіль півмільйонне місто є одним з найбезпечніших в країні.

Займатися бігом 36-річний поліцейський почав на початку 2019 року.

«Це був виклик самому собі. З’явилася мета – увійти до кола тих, хто подолав марафонську дистанцію, та власним прикладом заохотити молодь до спорту і здорового способу життя», - розповідає Сергій Бичін.

Керуючи великим колективом, непросто виділити час на спорт, тому правоохоронець тренувався кожну вільну хвилину. У нагоді стали мобільні додатки для бігу, а витримувати екстремальні навантаження на довгих дистанціях допомагала попередня силова підготовка – Сергій в юності займався боксом. Також чоловік дотримувався спеціальної дієти.

Поліцейський випробував свої сили, вдало подолавши два пів марафони, а 13 жовтня стартував у своїй першій гонці на виживання в Мюнхені (Німеччина).

Разом з поліцейським марафон бігли 5,5 тисяч учасників з різних країн світу. Загалом у змаганнях, які проходили під девізом «Integration through running» (Інтеграція через біг), взяли участь близько 20 тисяч людей.

«Найскладніше було – не зупинитися. Коли здається, що більше не можеш, тіло відмовляє, коли закінчилося вже не тільки друге, але й 25-е дихання. Це передусім боротьба з самим собою. Не здатися, не зійти з траси допомогла шалена підтримка глядачів. Коли люди протягують тобі руки, ти з останніх сил доторкаєшся до них і заряджаєшся енергією, і робиш те, що хвилину тому здавалося неможливим», - каже спортсмен.

До фінішу Сергія Бичіна привели впертість і сталевий характер. Поліцейський встановив особистий рекорд, подолавши 42,195 км за 4 години 23 хвилини.

Цікаво, що поліцію Донеччини на міжнародній спортивній арені представив оперативник з 20-річним стажем. На рахунку поліцейського десятки операцій, серед яких вилазка в окупований Донецьк, звідки було вивезено понад 500 одиниць зброї та символ нескореності правоохоронців – прапор донецької міліції.

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux