Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Донеччини посилює заходи щодо протидії нещасним випадкам серед дітей
Опубліковано 04 жовтня 2018 року о 16:13

Аби своєчасно попередити трагічні наслідки, поліцейські Волновахи та представники соціальних служб обговорили проблеми неповнолітніх та шляхи їх вирішення. А в Маріуполі співробітники ювенальної превенції разом із представниками міської ради провели перевірку багатоповерхівок міста. В найкоротший термін буде проінспектовано кожен будинок на Донеччині.

Вберегти маленьких членів суспільства від критичних ситуацій - справа дорослих, тому питання безпеки дітей у поліцейських стоїть на першому місці. Профілактичні заходи, уроки та бесіди з дітьми – постійна діяльність співробітників ювенальної превенції.

Так, у Волновасі керівництво поліції скликало екстрену нараду, в якій взяли участь представники соціальних служб у справах дітей, психологи, методисти відділу освіти, громада та інспектори ювенальної превенції, аби обговорити питання тісної співпраці щодо усунення нещасних випадків серед дітей та негативу в цілому.

Присутні розглянули головні акценти, на що слід звернути увагу, зважаючи на підлітковий вік, проблеми неповнолітніх та шляхи їх усунення.

- Нам потрібно посилити не тільки профілактичну роботу з дітьми, а й з батьками, акцентуючи увагу на сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах. На кону – життя та здоров’я наших дітей, - зазначив начальник Волноваського відділу поліції Олександр Коломієць.

В свою чергу методист відділу освіти Ольга Марченко запропонувала організувати батьківські збори у всіх школах району та обговорити з батьками правила виховання дітей, залучивши до зборів психологів та поліцейських.

Підводивши підсумки наради, присутні вирішили перевірити вихід на дах у всіх багатоповерхівках міста.

Зазначимо, що такий контроль вже пройшов у Центральному районі Маріуполя. Крім того, інспектори ювенальної превенції проводять роз’яснювальні бесіди зі співробітниками шкіл щодо виявлення прихованих проблем серед дітей, та схеми протидії булінгу.

Поліція Донеччини наголошує, що безпека неповнолітніх в наших руках. Не будьте байдужими, своєчасне реагування на критичну ситуацію може зберегти життя та здоров’я дітей. При виявлені будь-яких проблем слід негайно інформувати шкільних психологів, соціальні служби у справах дітей або за номером «102».

Відділ комунікації поліції
Донецькій області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux