Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Повір і ти в свої сили. Як багатодітна матір з Волновахи, виховуючи трьох синів, стала поліцейським
Опубліковано 13 березня 2019 року о 18:21

Лейтенант поліції Олена Устименко - тендітна жінка та любляча мама, яка вирішила підтримати родину і здійснити свою дитячу мрію, одягнувши погони. Жінка працює у секторі кадрового забезпечення, її чоловік обіймає посаду начальника сектору логістики, а старший син піклується про безпеку на дорозі, працюючи у секторі реагування патрульної поліції.

Ця історія сильної жінки, яка виховує трьох синів та майже рік працює у Волноваському відділі поліції. Її велика поліцейська родина не тільки повірила у реформування правоохоронної системи, а й приєдналася до лав атестованих працівників поліції.

За освітою Олена менеджер-економіст. Багато років працювала бухгалтером у закладах системи МВС. Її чоловік, підполковник поліції Віктор Устименко, вже досвідчений правоохоронець, який майже 20-років свого життя віддав службі на Донеччині. Він завжди оберігав свою жінку, наголошуючи, що робота в поліції важка, не для слабкої статі, тим більш не підходить матері, яка виховує трьох дітей. Але попре все, Олена вирішила здійснити свою дитячу мрію.

Коли у 2018 році старший син Володимир потайки подав документи на конкурсний відбір до поліції Волновахи, при цьому навчаючись в університеті зовсім з іншим напрямком діяльності, жінка не втрималася і зробила для себе важливий крок. С першої спроби вона пройшла конкурс та почала навчання у Запорізькому центрі первинної підготовки поліцейських.

Зараз же жінка-поліцейський працює інспектором сектору кадрового забезпечення у прифронтовому районі. Ви спитаєте, як встигнути все - і роботу виконувати, і займатися з 4-річним Сашком, і вчити уроки з 9-річним Владиком? Відповідь проста - вона криється у підтримці родини.

- По-перше, треба порозумітися вдома, тоді і на службі все буде добре. А по-друге, не залежно від віку, способу життя чи власних страхів - треба завжди йти до своєї мрії. Моя, наприклад, здійснилася тільки зараз, але я безмежно щаслива,- говорить Олена.

Ця родина така ж сама, як і ваша: діти так само ходять до школи та дитячого садка, втомлена після тяжкого робочого дня дружина готує вечерю, а глава сім’ї піклується про добробут у родині. А ще вони взяли на себе відповідальність бути поліцейськими і захищати права громадян. Повір і ти в свої сили та поповнюй лави поліції Донеччини.

 

Волноваський відділ
поліції Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux