Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Представники поліції Донеччини та Консультативної місії Євросоюзу обговорили питання щодо підтримки реформ з розвитку верховенства права
Опубліковано 27 листопада 2019 року о 16:37

Зміцнення матеріально-технічної бази поліцейських підрозділів та організація навчання для поліцейських за кращими європейськими та міжнародними практиками відбудеться у рамках співпраці поліції Донецької області з Консультативною місією Європейського Союзу.

Учора, 26 листопада, відбулася чергова робоча зустріч представників поліцейських підрозділів поліції Донеччини на чолі із заступником начальника поліції області Василем Остапчуком з представниками мобільного офісу Консультативної місії Європейського Союзу щодо обговорення плану спільної діяльності з реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні «PRAVO». Координацію заходу та представництво КМЄС на робочій зустрічі здійснював керівник мобільного підрозділу Ларс Нейсіг Ларсен.

Реалізація проєкту, основна мета якого полягає в сприянні створенню ефективної правоохоронної системи з дотриманням прав людини та організації ефективної взаємодії з населенням, передбачає впровадження пакету підтримки для Головного управління Нацполіції в Донецькій області в рамках проєкту «Підтримка реформ у галузі верховенства права в Україні у сферах діяльності поліції, прокуратури та належного врядування (ПРАВО-поліція)».

Результатом такої взаємодії поліції Донеччини та КМЄС стане матеріально-технічне забезпечення підрозділів правоохоронного органу, а також консультативна допомога європейського партнера в організації профільного навчання та підготовки правоохоронців з використанням наданого обладнання. Так, для поліцейських підрозділів превентивної діяльності буде проведено тренінги щодо протидії домашньому насильству, для співробітників вибухотехнічної служби – щодо використання вибухотехнічних костюмів та обладнання для виявлення вибухонебезпечних предметів та розмінування, спеціальні навчання щодо дій в умовах збройного конфлікту за підтримки КМЄС зможуть пройти поліцейські, що працюють на лінії розмежування, а в тренінговому центрі буде організовано курси з надання домедичної допомоги. Також у рамках співпраці заплановано покращання матеріально-технічного забезпечення поліцейських станцій на території області та безпосередньо на лінії розмежування для надання якісних послуг населенню.

Відділ комунікації
поліції Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux