Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Проєкт «Поліцейський офіцер громади» - внесок у безпечне майбутнє мешканців територіальної громади
Опубліковано 21 жовтня 2021 року о 16:00

Про це повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Донецькій області Артем Кисько під час відкриття поліцейської станції у м. Гірняк. Відтепер на території Курахівської ТГ забезпечено постійну присутність поліції та служитиме поліцейський офіцер громади, який став найкращим за рейтингом серед кандидатів.

Захід відбувся за участі керівництва ГУНП в Донецькій області, управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області, Покровського районного управління поліції,голови Курахівської ТГ, поліцейських офіцерів громади, депутатів ТГ, представників ДТЕК та громадськості.

Артем Кисько подякував Курахівській територіальній громаді за співпрацю, голові ТГ за розуміння потреб мешканців, державну позицію та зазначив, що нещодавно саме у Кураховому було відкрито нове Мар’їнське відділення поліції, а сьогодні відбулося відкриття поліцейської станції.

Полковник поліції представив офіцерів, які обслуговуватимуть територію, де мешкає 12 тисяч громадян. Так, поліцейський офіцер громади Костянтин Туницький за регіональним рейтингом став найкращим серед кандидатів і тепер служитиме задля безпеки своєї громади на Донеччині.

«Поліцейські підпорядковуватимуться та звітуватимуть перед мешканцями Курахівської громади. Будуть поряд у будь-якій ситуації, будуть жити проблемами громади», - сказав Артем Кисько.

Т.в.о. начальника поліції Донеччини закликав всіх охочих, хто має активну життєву позицію та розуміння значення безпеки, об’єднатися у громадські формування та разом із поліцію створювати безпечне середовище.

В рамках проекту за бюджетні кошти Курахівської ТГ та компанії ДТЕК було облаштовано приміщення для працівників поліції, забезпечено комп’ютерним та службово-технічним обладнанням для належного функціонування поліцейської станції.

Голова Курахівської ТГ Роман Подун вручив поліцейським колючі від службового авто.

Поліцейські громади вдячні керівництву та жителям ТГ за довіру і запевняють, що будуть робити все можливе, аби люди їм довіряли та відчували себе безпечно.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» та постійна присутність поліції дає змогу швидко реагувати на повідомлення людей, які проживають у віддалених населених пунктах, та якісно надавати поліцейські послуги.

 
Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux