Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Донеччини привітали малечу зі святом
Опубліковано 01 червня 2021 року о 15:46

Хлопці та дівчата, якими опікуються поліцейські, зустріли сьогодні гостей « у погонах» у святковому настрої. Поліцейські приділили увагу неповнолітнім, які найбільш її потребують, та привітати зі Всесвітнім днем захисту дітей.

Сьогоднішнє свято – Всесвітній день захисту дітей,запроваджене з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров'я дитини.

Один з пріоритетних напрямків роботи поліції –забезпечення прав найменших, їх безпеки та захисту. На жаль, іноді неповнолітні перебувають в таких умовах, коли захищати потрібно навіть від найрідніших людей.

«Смарагдове місто» - санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації дітей. Наразі тут на постійній основі проживають 23 хлопця та дівчат. Окрім того, двері центру відкриті в якості тимчасового притулку для дітей, які опинилися в тяжких життєвих обставинах. Заклад вже довгі роки знаходиться під опікою поліції, адже дітям так потрібна увага та справжні наставники.

З дружнім візитом т.в.о. начальника поліції в Донецькій області Артем Кисько відвідав дитячий комплекс та привітав вихованців зі святом. Полковник поліції з адміністрацією оздоровчого центру обговорив проблеми, з якими вони та їх вихованці стикаються, та окреслив шляхи тісної взаємодії.

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Донецькій області ДБН Нацполіції України разом з представниками комунального закладу «М.Спорт»відвідали вихованців Маріупольського центру «Республіка Пілігрим».

Поліцейські нагадали дітям про заходи безпеки під час канікул, знаходження поблизу водойм, а також провели заняття щодо шкоди наркотиків. Також не забули розповісти цікаві історії з буднів поліцейської служби. Маленькі друзі отримали фрукти та солодощі, які прихопили із собою правоохоронці.

Не залишилися осторонь цього свята і працівники поліції Мирнограда. Т.в.о. начальника поліції Мирнограда Артур Двадцятник разом з інспекторами ювенальної превенції з подарунками завітали до підоблікових родин, де виховуються неповнолітні діти.

Поліцейські Волновахи відвідали низку заходів, а саме святковий концерт в Новотроїцькому та Володимирівці. Діти завжди раді гостям «в погонах» та залюбки зустрічали їх. Урочистості до Дня захисту дітей також відвідали поліцейські офіцери громади Олексій Охріменко та Євген Сєрік, які побажали дітям щасливого дитинства та яскравого літа.

Поліцейські Великої Новосілки привітали вихованців Великоновосілківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Веселі хороводи, пісні, колективні ігри, море посмішок та святковий настрій заповнили центр. Поліцейські подарували дітям солодощі та побажали нових перемог.

Відзначили День захисту дітей у компанії поліцейських й вихованці Слов'янського Центру соцреабілітації. Щороку вихованці закладу приймають вітання від поліцейських з початком літніх канікул, а в цьому році ще й з десятою річницею з дня створення Центру.

Поліцейських пов'язує давня дружба з Центром. Кожного дня правоохоронці намагаються робити все, щоб жодна дитина не страждала від байдужості та жорстокості, щоб дитинство кожного було щасливим.

Дошкільнята з Черкаського також отримали вітання з вуст правоохоронців. Дітям розповіли про правила безпеки на дорога та вдома. Дошкільнята із задоволенням фотографувалися з поліцейськими, розглядали їх формений одяг та наввипередки долали шлях з перешкодами.

У Краматорську керівництво завітало до дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації та привітали багатодітні родини зі святом. Хлопчики та дівчатка отримали такі необхідні іграшки, канцелярське приладдя та солодощі.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux