Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Стійкість під час війни»: поліцейські Донеччини пройшли психологічний тренінг від американських тренерів
Опубліковано 19 квітня 2024 року о 12:42

Близько 200 правоохоронців, педагоги та працівники органів самоврядування протягом чотирьох днів відпрацювали навички щодо ефективного збереження психологічного здоров'я в умовах бойових дій. Тренінг «Нейронаука спокою серед хаосу війни» провела засновниця «Global Warrior PoweredbyLove» та світова спікерка Джилл Туппер.

В умовах війни співробітники поліції отримують стрес під час виконання службових обов'язків, бо вони першими прибувають на місця обстрілів, надають допомогу пораненим, рятують постраждалих з-під завалів та евакуюють людей під ворожим вогнем. Окрім того, правоохоронці неодноразово потрапляли під ворожі атаки, отримували поранення та втрачали колег і рідних. Саме тому, за ініціативи та організації представника Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Сергія Сидорова для поліцейських Донеччини, які щодня ризикують своїм життям, і був проведений тренінг з подолання стресу та посттравматичного синдрому.

Провела захід світова спікерка Джилл Туппер, яка має багаторічний досвід роботи з провідними компаніями та організаціями світу. Основна мета тренінгу - освоїти методики, які допоможуть легше пережити травматичний досвід, навчитися розуміти й регулювати свій емоційний стан та оточуючих.

Під час заходу правоохоронців навчали розпізнавати, що відчуває людина під час постійного або раптового сильного стресу, якими є наслідки для організму та самопочуття, як знаходити внутрішній спокій у стресових умовах та що робити для запобігання появі посттравматичного синдрому. Учасники виконували вправи для заспокоєння, перезавантаження нервової системи, подолання внутрішньої тривоги - неодмінних "супутників" учасників та свідків бойових дій.

Завдяки тренінгу, поліцейські опанували дієві інструменти, які необхідні під час несення служби в умовах війни. Тепер вони зможуть не тільки надавати допомогу, рятуючи життя та здоров'я, але й ефективно оцінювати ментальний стан постраждалої людини. Адже у такому випадку вкрай важливо якнайшвидше "повернутись до життя" - подолати стресову реакцію, відновити здатність продуктивно мислити та діяти.


Краматорське районне управління поліції

Донецької області 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux