Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Тендітна жінка-криміналіст з Бахмута продовжує професійний шлях батька- правоохоронця
Опубліковано 05 березня 2018 року о 13:25

Товариська, чарівна і талановита 22-річна Вероніка Орлова притягує увагу з перших хвилин. Ніхто б і не подумав, що вона, одинадцять років присвятивши танцювальному колективу, одягне поліцейський кітель з погонами і візьметься за вивчення доказів в кримінальних справах.

- Танці – це для душі, для висловлення почуттів, а ось робота у поліції – це покликання, - зазначає дівчина. – У мене був вибір: або стати лікарем, або продовжити справу батька і старшого брата. Вирішила піти по стопах улюбленого батька.

Сім'я Орлових – унікальна у своєму роді. Анатолій Володимирович – ветеран МВС, полковник, починав свою діяльність оперуповноваженим в Артемівському відділі міліції (нині Бахмутський відділ поліції). Очолював Костянтинівський і Дебальцевський відділи. Його старший син працює інспектором превентивної діяльності в Костянтинівському ОП. Молодшенька – улюблена дочка – Вероніка закінчила Національну академію внутрішніх справ і вже більше року працює інспектором-криміналістом у Бахмутському відділі поліції.

Вероніка вважає, що краще жінки-криміналіста не може бути, адже жіноча інтуїція розвинена краще, й тільки жінка може побачити найтонші нюанси, які потім допоможуть у розслідуванні злочину. Жіночі руки дозволяють акуратно вилучати речові докази, а її аналітичний склад розуму швидко зробить висновки і прийме рішення. Тому в криміналістиці Вероніка, що риба в воді.

Молодий офіцер поліції будь-яку справу, за яку береться, вивчає з особливим завзяттям докопатися до істини. Їй імпонує дисципліна, розмірений спосіб життя, чіткі правила.

Обрана професія змушує її бути постійно у відмінній фізичній формі. Вероніка займалася легкою атлетикою, а також боксом. За себе постояти тендітна леді зуміє.

Її не лякає те, що працювати доводиться в районі, де йдуть бойові дії.

«Тут мій дім, тут мої рідні, друзі, які повинні жити в у безпеці та мирі», - каже поліцейська.

Коли на сторожі законності та порядку стоять такі «залізні» дівчата, можна спати спокійно. Але разом з тим за поліцейським мундиром ховається звичайна жінка, така сама, як і її однолітки.

«Коли у мене з'являється вільна хвилинка, я поспішаю додому до мами, і ми починаємо пекти пироги, - ділиться секретами Вероніка. – Я дуже люблю вишивати, готувати, гуляти зі своїм шпіцем – Елвісом».

Вероніка зізналася, що її хлопець теж носить погони і працює в криміналістиці.

«Я б дуже хотіла, щоб у моїй родині було взаєморозуміння, - каже юний криміналіст. – Тому хотіла б створити сімейну ідилію з таким чоловіком, який розумів би мене з півслова і погляду».

Бахмутський відділ поліції
Донецькій області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux