Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Ціна життя - автомобіль. Поліція Дружківки розкрила жорстоке вбивство чоловіка
Опубліковано 14 квітня 2022 року о 12:19

Зловмисник понад 10 разів вдарив молотком по голові потерпілого та заволодів його автомобілем. Вже за дві години після отримання повідомлення про злочин оперативники викрили підозрюваного на Київщині. У воєнний час поліцейські так само професійно та злагоджено продовжують розкривати злочини та закликають громадян не порушувати Закон.

Повідомлення про вбивство чоловіка надійшло до поліції Дружківки зранку 11 квітня від брата потерпілого. Заявник хвилювався за родича, адже з вечора він не виходив на зв’язок. Прийшовши у квартиру брата, чоловік виявив його тіло без ознак життя та множинними ранами.

За кілька хвилин на місці вже працювала  слідчо-оперативна група та криміналісти. Співробітники кримінального блоку провели детальний огляд квартири, де сталося вбивство, опитали можливих свідків. Оперативники встановили, що зникли ключі від автомобіля потерпілого та гроші. Орієнтировку на авто, яке за словами одного зі свідка взяв невідомий, було передано по всім нарядам та блокпостам.

Правоохоронці опрацювали записи «розумних» камер відеоспостереження. Вже за дві години поліцейські встановили напрямок руху автомобіля та особу, що перебувала за кермом.

Авто було викрито у передмісті Києва. У співпраці зі співробітниками Департаменту карного розшуку Нацполіції та столичними поліцейськими розшуковці Донеччини затримали підозрюваного та доставили до відділу поліції Дружківки.

Зловмисником виявився 30-річний місцевий мешканець. З його слів, він пішов на злочин через автомобіль потерпілого, саме на ньому він хотів вивезти своїх знайомих до іншої області. Постраждалий відмовився дати авто, тому чоловік вирішив вбити власника транспортного засобу.

Речові докази вилучено та спрямовано на експертизу.

Чоловіку оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п.6 ч.2 ст.115 КК України з додатковою відміткою «очевидне вбивство».Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді 60 днів арешту.

Поліцейські в умовах війни виконують ряд додаткових обов’язків. Адже порятунок життя людей в сьогоднішніх реаліях включає й організацію евакуації, гуманітарної допомоги, витягнення людей з-під завалів та порятунок від куль окупантів. Проте хибно думати, що в цей час не виконуються основне завдання поліції - протидія злочинності. Всі підрозділи на місці, працюють в команді, аби результат не змусив чекати. Відповість перед Законом кожен, хто вирішив через нього переступити, особливо у такий важкий для всіх час.

Шановні громадяни, допомагайте один одному. У єдності наша сила та перемога!

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux