Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Покровську відбувся фестиваль поліцейської та юридичної освіти
Опубліковано 10 жовтня 2019 року о 11:01

Завдяки заходу, організованому Головним управлінням Національної поліції Донеччини та Донецьким юридичним інститутом, старшокласники місцевих шкіл ближче познайомилися з роботою поліції та дізналися про переваги юридичної освіти.

Розпочався фестиваль на головній площі Покровська. Всі бажаючі мали змогу подивитися на екіпірування та спецтранспорт поліції, а також познайомитися з чотирилапими напарниками правоохоронців.

Головне дійство розпочалося всередині шахтуправління «Покровське». Захід розпочався з гімну України у виконанні поліцейського оркестру. Далі свій виступ присутнім подарував ансамбль барабанщиць Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Презентацію Донецького юридичного інституту провів присутнім заступник декана факультету №2 ДЮІ МВС України, кандидата юридичних наук Сергій Пекарський. Він розповів про специфіку надання освітніх послуг на юридичному факультеті інституту та особливості професії правоохоронця та цивільного юриста.

Далі перед школярами виступили курсанти ДЮІ, які зовсім нещодавно були активними учасниками "Ліги майбутніх поліцейських» та обрали професією свого життя - роботу поліцейського. Від курсантів учнівська молодь дізналася про особливості навчання у правовому виші, можливості культурного та спортивного розвитку, який пропонує навчальний заклад, про переваги професії.

Про свій поліцейський успіх присутніми розповів начальник сектору моніторингу Покровського відділу поліції Володимир Гіжин. Правоохоронець поділився зі школярам чому він обрав для себе цю важку та водночас цікаву професію, а також як він крок за кроком від оперуповноваженого відділу карного розшуку дійшов до заступника начальника розшуку по лінії розкриття тяжких злочинів проти особи.

Також своїм досвідом з молоддю поділився голова Ради ветеранів МВС м. Покровськ Олександр Іващенко. Колишній міліціонер розповів, як працювала міліція багато років тому і які зміни в системі правоохоронних органів відбулися з того часу й до наших днів.

А виступ на сцені кінолога зі своїм чотирилапим напарником, який чітко виконував всі команди та вправно розшукував власників «загублених» речей, нікого з присутніх не залишив байдужим.

Виступи гостей чергувалися з концертними номерами, які підготували для юних покровчан курсанти Донецького юридичного інституту МВС України та оркестр ГУНП в Донецькій області.

Покровський відділ поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux