Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Слов’янську у двох родинах виявлено порушення у відношенні дітей
Опубліковано 21 лютого 2018 року о 18:34

У першому випадку матір щохвилини наражала на небезпеку двох дітей, використовуючи несправну техніку, ще в одній родині 4 малюків росли серед бруду. Обох дорослих притягнуто до відповідальності.

Сьогодні у Слов'янську та районі проживає 49 родин із дітьми, що належать до категорії таких, що опинилися в складних життєвих обставинах". Вони потрапили під нагляд поліції та представників місцевої влади через антисоціальний спосіб життя, домашнє насильство, відсутність умов для нормального розвитку дітей та за інших причин.

У холодну пору року одною з найчастіших причин пожеж стає використання нагрівальних пристроїв з відкритими спіралями, несправного електрообладнання та загоряння несправної проводки через її надмірне навантаження. На жаль, при цьому страждають і діти.

З метою попередити надзвичайні події за участю неповнолітніх співробітники ювенальної превенції слов'янської поліції організували рейд по Черкаській об'єднаній територіальній громаді, в якому взяли участь представники місцевого відділу служби сім'ї, дітей та молоді. При відвідуванні підоблікових сімей правоохоронці перевіряли, як підтримуються санітарні умови житла, чи не перебувають дорослі члени сім'ї у нетверезому стані, проводили бесіди із дітьми.

Під час візиту до родини з с. Олександрівка правоохоронці виявили факт використання електропічки з оголеною проводкою. 31-річна мати двох дітей пояснила, що не замислювалась про те, яку небезпеку несе її безвідповідальність. Відносно жінки складено протокол за статтею 184 КУпАП "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей".

В оселі 39-річної жительки цього ж села поліцейські та соцпрацівники побачили, без перебільшення, антисанітарні умови: брудні підлоги, речі та одяг, відсутність нормальних продуктів та іграшок. Четверо малолітніх дітей були недоглянутими.

На своє виправдання жінка розповіла, що "не встигла прибратись, тому що не чекала на перевірку". Її також було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Під час рейду за кожною адресою було додатково проведено профілактичну роботу.

Слов'янський відділ поліції
Донецькій області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux