Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Авдіївці поліцейські закликали юних учасників дорожнього руху дотримуватись правил дорожнього руху
Опубліковано 01 жовтня 2018 року о 15:28

Як правильно переходити вулицю, про що попереджають різноманітні дорожні знаки, а також про права та правила поведінки учасників дорожнього руху розповіли допитливим учням 4-го класу ЗОШ № 1 співробітники Авдіївського відділення поліції.

Зустрічі працівників поліції зі школярами, під час яких вартові порядку вчать дітлахів правилам безпечної поведінки та дають корисні поради, стали вже доброю традицією. Так, цього разу авдіївські правоохоронці вчили місцевих учнів правилам дорожнього руху.

Інспектор ювенальної превенції Генадій Юдін нагадав юним пішоходам, як поводитись у різноманітних дорожніх ситуаціях. Під час бесіди він звернув увагу на місця підвищеної небезпеки у місті, а також розповів маленьким учасникам дорожнього руху для чого існують дорожні знаки. Діти активно відповідали на запитання співробітників поліції, обговорювали різні ситуації на дорозі та міркували, якими можуть бути наслідки порушень ПДР.

Працівники групи реагування патрульної поліції розповіли учням про важливість використання світлоповертаючих елементів у темну пору доби та нагадали правила безпеки для велосипедистів, звернувши особливу увагу на те, що виїжджати «двохколісним» на дорогу дозволено лише з 14 років. Правоохоронці пояснили учням, у яких місцях в Авдіївці можна кататися на велосипеді, та попросили не забувати про захисне екіпірування – одягати велошолом, наколінники та нарукавники.

Крім того, вартові порядку спробували відшукати «порушників» серед школярів, перевіривши їхні щоденники на наявність «маршрутного листа». Порушників виявлено не було, адже усі четверокласники мали такі листи та добре знали свій безпечний шлях від дому до школи.

На завершення зустрічі на школярів чекав сюрприз від правоохоронців – вони мали змогу посидіти за кермом справжнього поліцейського автомобіля та подати команди у гучномовець.

Прощаючись із школярами, працівники поліції закликали дітей пам’ятати про їхні поради та бути законослухняними учасниками дорожнього руху.

Покровський відділ поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux