Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В поліції Донеччини нагородили юних художників, які малювали Україну
Опубліковано 11 травня 2018 року о 18:17

В обласному главку поліції проходить виставка робіт учнів Художньої школи ім. А.І.Куїнджі, присвячена українським традиціям. Всього стіни поліцейської штаб-квартири прикрасили 32 картини. Автори найкращих малюнків отримали подарунки.

У рамках виставки представлено дві експозиції на українську тематику. На полотнах – усміхнені хлопці та дівчата у національних костюмах, мати з дитям, синє небо та жовті соняшники. Так уявляють собі Україну юні маріупольці віком від 9 до 14 років. Роботи виконані гуашшю у різній техніці.

Сьогодні, 11 травня, начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин зустрівся з дітьми, які стали переможцями художнього конкурсу, та їх викладачем Тетяною Делі.

П’ять дівчат та один хлопець стали кращими кожний у своїй номінації, таких як «Оригінальність», «Творчий підхід» та інші. Ними стали Олександра Сергуніна, Давид Філіпов, Маргарита Заїка, Катерина Федоренко, Євгенія Ліщенко та Вероніка Дьоміна. Якщо дівчата навчаються художній майстерності більше 5 років, то Давид почав малювати лише рік тому.

Кожна дитина розповіла керівнику поліції про свою роботу та ідеї, що вклала у неї. Микола Семенишин відзначив, що виставка дуже сподобалася співробітникам поліції та подякував школярам, їх батькам та викладачам.

«Ви зобразили найважливіші для українців цінності. Сподіваюся, що наша співпраця буде продовжуватися, а також, що, обираючи своє майбутнє, ви матимете на увазі і професію поліцейського. Саме такі креативні, розумні і творчі люди нам потрібні», - зазначив начальник поліції Донеччини.

Микола Семенишин вручив дітям подяки та подарунки та додав, що поліцейські й надалі допомагатимуть молоді в реалізації творчого потенціалу.

Співробітники поліції організували для юних художників екскурсію по території главку та фото сесію зі спецтехнікою, яка є на озброєнні поліції Донеччини.

Нагадаємо, поліція Донеччини тривалий час співпрацює з Художньою школою ім. А.І.Куїнджі, а виставки творчої молоді більше двох років надихають поліцейських.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux