Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Волноваські поліцейські поспілкувалися з жителями та місцевою владою прифронтового Чермалика
Опубліковано 07 лютого 2019 року о 16:47

Цей населений пункт 5 рік потерпає від агресії терористів. Декілька днів потому тут обстріляли ритуальний автобус, а в город місцевої мешканки потрапив нерозірвавшийся снаряд. Волноваські поліцейські зі складу ООС реагують на будь-які зміни оперативної обстановки та виїжджають на всі виклики від громадян.

Цього разу керівництво поліції приїхало до Чермалика, щоб провести прийом громадян та поспілкуватися із представниками сільської ради, які постійно взаємодіють та співпрацюють з правоохоронцями. Секретар ради Арих Наталя розповіла, що після «гарячих» вихідних, зараз більш-менш спокійно. Минулої суботи терористи обстріляли ритуальний автобус з Нікольського району, на щастя, постраждалих не було. А наступного дня по поліції надійшов виклик від жінки, яка розповіла, що в її городі по вулиці Нікітіна стирчіть предмет, схожий на снаряд. На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи та працівники ДСНС. Небезпечний предмет було нейтралізовано.

Крім того, Наталя Анатолівна розповіла, що зараз у Чермалику проживають 1600 громадян. У населеному пункті, який раніше був курортом для місцевих та гостей, зараз пустує майже 170 домівок, які нікому не потрібні.

Заступник начальника сектору превенції Євген Селін поспілкувався з місцевими мешканцями, які завітали на прийом. Люди просили допомоги у вирішенні сімейних конфліктів та особистих проблем. Керівник надав всім бажаючим правову консультацію та поставив на особистий контроль вирішення їх проблем.

Наразі у прифронтовому селі призначено молодого дільничного офіцера Сергія Клименко, який буде обслуговувати Чермалик. Останнім часом криміногенна ситуація тут значно поліпшилась, правопорушення мають, здебільше, адміністративний характер. Спецгрупа поліції продовжує працювати та забезпечувати порядок у населених пунктах, які розташовані на лінії розмежування, але зараз правоохоронці цілодобово перебувають не в Мирному, а в с. Андріївка. Це пов’язано із умовами проживання працівників.

Волноваський відділ
поліції Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux