Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Вузу-партнеру поліції Донеччини – 30 років: поліцейські привітали МДУ зі святом
Опубліковано 07 грудня 2021 року о 15:16

Цьогоріч Маріупольський державний університет відзначає 30 років з дня заснування. Студентів та науковців привітав заступник начальника поліції Донеччини Артем Кисько.

Урочистий захід, присвячений 30-річчю Маріупольського державного університету, відбувся сьогодні, 7 грудня, у стінах обласного драматичного театру.

Університет було засновано у 1991 році. Тоді на п'яти спеціальностях навчалися 102 студенти. Зараз у структурі вишу шість факультетів, де працюють понад 250 висококваліфікованих викладачів та навчається понад 3200 студентів. Щороку гуманітарний вуз відкриває двері щонайменше для 800 першокурсників з України та інших країн світу.

Вітали виш заступник начальника ГУНП в Донецькій області Артем Кисько та ректор ДонДУВС Сергій Вітвіцький.

З вітальним словом до ректора МДУ Миколи Трофименка, науковців та студентів звернувся Артем Кисько: «Щороку університет випускає сотні дипломованих фахівців актуальних спеціальностей. Дуже багато випускників вишу зараз працює у лавах Нацполіції України, зокрема на керівних посадах. Бажаю вузу подальшого розвитку та плідної співпраці з поліцією Донеччини на засадах партнерства».

Заступник начальника поліції регіону зазначив, що у 2016 році відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Маріупольським державним університетом та поліцією Донеччини. Взаємодія правоохоронців та студентської молоді надає можливість проведення спільних тренінгів, круглих столів, змагань, наукових конференцій та інших заходів. Зокрема, викладачі кафедри практичної психології проводили тренінг з психологічного вигорання співробітників поліції, викладачі кафедри історичних дисциплін допомагали відтворювати та розвивати музей поліції Донеччини, проходили заняття з української мови тощо.

Студентів та науковців також вітали народні депутати України, представники Маріупольської міської ради, райдержадміністрації, представники Федерації грецьких товариств України, обласної податкової служби, представники маріупольських вишів, викладацький склад та студенти.

Творчими виступами присутніх на заході вітали народний ансамбль народного танцю «Промінь» та вокальна студія «Сопрано».

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux