Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Юридична освіта в Донецькому державному університеті внутрішніх справ: що варто знати для вступу?
Опубліковано 08 лютого 2022 року о 12:14

ДонДУВС запрошує на навчання випускників, які прагнуть здобути професію юриста. Розповідаємо, які необхідно мати сертифікати та скільки балів отримати за зовнішнє незалежне оцінювання, аби потрапити до лав студентів.

Донецький державний університет внутрішніх справ готує фахівців в галузі права багато років. Має досвід, високий рейтинг, матеріальну базу, висококваліфікований науковий і викладацький склад, комфортні гуртожитки та дружню атмосферу.

Нагадуємо, що час на вибір закладу вищої освіти для вступу чітко обмежений вимогами закону.

З 1 лютого 2022 року в Україні вже стартувала реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Ті, хто цьогоріч завершують здобуття повної загальної середньої освіти, мають можливість безкоштовно скласти ЗНО з п’яти предметів. На оплатній основі можна обрати й додаткові дисципліни. Визначати, які саме потрібні, необхідно, виходячи з вимог закону щодо вступу на обрану спеціальність і враховуючи особливості омріяного закладу вищої освіти.

У 2022 році ДонДУВС приймає сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2019, 2020, 2021 та 2022 років. Аби вступити на спеціальність «Право», сертифікати потрібні з української мови та літератури, історії України, математики або іноземної мови. Якщо вступник подає сертифікат з іноземної мови, то саму мову можна обрати на власний розсуд - англійську, німецьку, французьку або іспанську. Проте бал за кожним із сертифікатів має бути не нижчим за 100.

З урахуванням вагових коефіцієнтів конкурсний бал для вступу на основі повної загальної середньої освіти для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності «Право» повинен складати не менше 140 балів.

ЗНО у вигляді складання тестів з української мови та літератури почнеться вже у травні. Пройти підсумкову атестацію з інших предметів можна буде з 1 до 17 червня.

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання триватиме до березня. На тих, хто виявив бажання та встиг зареєструватися в січні, чекає пробне ЗНО. З української мови і літератури - 19 березня, а з історії України, математики та іноземних мов – 26 березня.

Донецький державний університет внутрішніх справ чекає на майбутніх правознавців і готовий допомогти покращити свої знання на курсах довузівської підготовки, що діють на базі університету в містах Кривий Ріг і Маріуполь. Детальну інформацію про них, а також про умови вступу та навчання можна знайти на офіційному сайті ДонДУВС.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux