Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
З Авдіївки «білим янголам» вдалося вивезти ще шістьох людей, з них двоє важко травмовані
Опубліковано 02 січня 2024 року о 15:28

Поліцейські щодня йдуть на ризик, щоб врятувати мешканців рідного міста. З найгарячішої точки України група «Білий янгол» евакуювала два літніх подружжя і двох чоловіків у важкому стані. Крім того, правоохоронці дістали з-під плит зруйнованого будинку тіло загиблого. 

Ворог жорстоко штурмує Авдіївку, перетворюючи її на руїни. Деякі мешканці, які довго не наважувалися на евакуацію, приймають рішення виїхати. Серед них - родина пенсіонерів. Будинок подружжя потрапив під обстріл, стеля впала на ліжко. Люди не постраждали. «Білі янголи», старший інспектор-черговий Геннадій Юдін та дільничний офіцер поліції Дмитро Соловій, вивезли їх до безпечної території.

На евакуацію погодилася ще одна літня пара. З проханням врятувати батьків до поліції звернулася їхня донька. Родина вже у безпечному місці.

Окрім тих, хто вирішив евакуюватися, поліцейські вивозять і людей, які потребують кваліфікованої медичної допомоги. Так, місцевий мешканець зламав ногу, а дістатися лікарні не мав змоги. Його рідні попросили допомоги у групи «Білий Янгол». Зараз чоловік перебуває у медзакладі та отримує необхідне лікування.

Внаслідок авіаудару поранення отримав місцевий мешканець. На порятунок прибули «білі янголи». Стан чоловіка був важкий, він стікав кров’ю та міг загинути. Надавши першу медичну допомогу, поліцейський екіпаж швидко доставив пораненого до місцевої лікарні. Медики стабілізували постраждалого, щоб правоохоронці мали змогу довезти його до шпиталю.

Удар російської авіації зруйнував життя місцевої родини. Люди перебували в квартирі на другому поверсі багатоповерхівки, коли керована авіабомба влучила в будинок. Жінка дивом залишилася живою, її матір отримала важкі поранення, а чоловік загинув. Тіло загиблого з-під завалів дістали поліцейські.

Поліція Донеччини закликає мешканців Авдіївки евакуюватися. Це єдиний спосіб зберегти життя та здоров’я.

Гаряча лінія евакуаційної групи «Білий Янгол» на Авдіївському напрямку – 066 56 19 102.


Робоче відео для журналістів - https://fex.net/ru/s/7drtcxp

Відділ комунікації поліції

Донецької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux